Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Απίθανα πράγματα! Κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε απώλειες 4 δις ευρώ σε εταιρεία κολοσσό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-15 23:18:00

Απίθανα πράγματα! Κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε απώλειες 4 δις ευρώ σε εταιρεία κολοσσό (Vid)

Sportdog Team
Απίθανα πράγματα! Κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε απώλειες 4 δις ευρώ σε εταιρεία κολοσσό (Vid)

Πανικό στο οικονομικό σύστημα έφερε μόλις μια κίνηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Γιουβέντους στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (15/6) μεταξύ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος με την Ουγγαρία στο "Puskas Arena"

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κάθε κίνηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου μπορεί να έχει και το δικό της εμπορικό αντίκτυπο και αυτό το κατάλαβε πολύ καλά και η Coca Cola. Ο CR7 είναι γνωστό ότι δεν συμπαθεί καθόλου τα αναψυκτικά και ότι δεν συνάδει με τον υγιεινό τρόπο ζωής, που ακολουθεί κατά... γράμμα. Έτσι την Δευτέρα (14/6) κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου πριν τον αγώνα της Πορτογαλίας και της Ουγγαρίας, αποφάσισε να αντικαταστήσει δύο μπουκάλια με το γνωστό αναψυκτικό και να βάλει στην θέση τους ένα μπουκάλι με νερό, πράγμα που έκανε τις αγορές να πάθουν... πανικό.

Για του λόγου το αληθές η μετοχή της Coca Cola άνοιξε στα 56,1 δολάρια και μετά την κίνηση αυτή κατέγραψε πτώση κατά 1,6% φτάνοντας στα 55,22 δολάρια. Σε τι μεταφράζεται αυτό; Σε ένα απόγευμα και με μόλις μια κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο η Coca Cola  από 242 δις που αποτιμάται η αξία της, έφτασε τα 238, δηλαδή 4 δις λιγότερα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags