Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Φουλάρει για τίτλο με τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν - "Με επέλεξαν για να πετύχω και είμαι αποφασισμένος να..."
| 2021-06-15 20:16:00

Φουλάρει για τίτλο με τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν - "Με επέλεξαν για να πετύχω και είμαι αποφασισμένος να..."

Sportdog Team
Φουλάρει για τίτλο με τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν - "Με επέλεξαν για να πετύχω και είμαι αποφασισμένος να..."

Δηλώσεις σε μέσα της πατρίδας του έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στους στόχους του με την ομάδα τονίζοντας ότι επιλέχθηκε να πετύχει όμως η φετινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που πήρε το νταμπλ και τα πάντα πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Στο Digi Sport TV της πατρίδας του μίλησε ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στους λόγους της επιστροφής του στην ομάδα και στις απαιτήσεις που έχουν οι πάντες από αυτόν.

"Επέστρεψα στην ομάδα που πέρασα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μου. Γνωρίζω ότι είναι σαν να αρχίζω από το μηδέν και φυσικά ο ιδιοκτήτης δεν με επέλεξε για να αποτύχουμε. Ολοι περιμένουν να πετύχουμε και αυτό είμαι αποφασισμένος να κάνω.

Το ζητούμενο είναι να φτιάξουμε μια ομάδα και είναι παράλογο να στεκόμαστε σε αυτήν που κατέκτησε το νταμπλ αφού έχουν μείνει πλέον από εκείνη έξι ή επτά παίκτες στο ρόστερ. Στην πρώτη μου θητεία κέρδισα τον σεβασμό όλων. Τώρα που επέστρεψα αντιλαμβάνομαι ότι οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και οι νίκες το ζητούμενο. Θέλω να φτιάξω μια ομάδα που θα κατακτά τίτλους. Θέλω να έχω πίεση γιατί θέλω να κερδίζω. Και αυτό θα ζητώ από τους παίκτες μου, να παλεύουμε το κάθε ματς σαν να μην υπάρχει επόμενο. Όλα για μένα πλέον αρχίζουν από το μηδέν", είπε ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags