Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Αποκάλυψη-"φωτιά" για Τσιγκρίνσκι - Γιατί έφυγε από την ΑΕΚ - Δεν το περίμεναν οι οπαδοί!
| 2021-06-16 13:09:00

Αποκάλυψη-"φωτιά" για Τσιγκρίνσκι - Γιατί έφυγε από την ΑΕΚ - Δεν το περίμεναν οι οπαδοί!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-"φωτιά" για Τσιγκρίνσκι - Γιατί έφυγε από την ΑΕΚ - Δεν το περίμεναν οι οπαδοί!

Ρεπόρτερ της Ένωσης ανέλυσε την υπόθεση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Ουκρανός στόπερ αποχαιρέτησε τους Κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ - Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Στο τέλος της καριέρας του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Αρχικά στάθηκε στην κλάση του Ουκρανού και ως χαρακτήρα (πέρα από ποδοσφαιριστή) που τον έκανε τον πιο αγαπητό από τότε που η Ένωση επέστρεψε.

Εξήγησε ωστόσο ότι στο αγωνιστικό κομμάτι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού, καθώς του είπαν μεν ότι τον θέλουν, ωστόσο του τόνισαν ότι ενδέχεται να υπάρξουν και φορές μέσα στη σεζόν που θα μένει εκτός αποστολής.

Δεδομένου λοιπόν ότι ο Τσιγκρίνσκι θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο (και ως άνθρωπος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι είναι περήφανος) συμφωνήθηκε ότι θα ήταν καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι των δυο πλευρών, χωρίς να διαταράσσεται καθόλου η σχέση τεράστιας εκτίμησης που τις συνδέει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags