Facebook Pixel "Μάχη" Γιαννίκη και Συλαϊδόπουλου για πάγκο έκπληξη στην Ελλάδα - Δεν το περίμενε κανένας
| 2021-06-17 00:03:00

"Μάχη" Γιαννίκη και Συλαϊδόπουλου για πάγκο έκπληξη στην Ελλάδα - Δεν το περίμενε κανένας

Sportdog Team
"Μάχη" Γιαννίκη και Συλαϊδόπουλου για πάγκο έκπληξη στην Ελλάδα - Δεν το περίμενε κανένας

Μπορεί ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα να είχε ακουστεί για τους πάγκους τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της ΑΕΚ, όμως κοντά στα μέσα Ιουνίου και ακόμα δεν έχει καταλήξει σε ομάδα και μάλιστα σύμφωνα με όσα ακούγονται είναι έτοιμος να δώσει... μάχη με τον Έλληνα τεχνικό που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στο τιμόνι των Πρασίνων ως αντικαταστάτης του Μπόλονι

Ξάνθη - Αργύρης Γιαννίκης: Μπορεί ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ να ήταν το πιο... hot όνομα στο τέλος του πρωταθλήματος, όμως ακόμα δεν έχει βρει το νέο σταθμό της καριέρας του και εξακολουθεί να είναι διαθέσιμος. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπάρχει η φήμη ότι οι Ακρίτες θέλουν να τον δελεάσουν ώστε να βρεθεί στον πάγκο του συλλόγου.

Οι Ξανθιώτες είναι... τρελαμένοι με τον Ελληνογερμανό προπονητή καθώς το έργο του στα Γιάννινα δεν πέρασε απαρατήρητο. Μπορεί η υπόθεση να μην είναι εύκολη, όμως με τον Μπιλ Πάπας στα διοικητικά οι Ακρίτες νιώθουν πιο... σίγουροι. Αν όμως ο Αργύρης Γιαννίκης δεν συμφωνήσει να έρθει στην Ξάνθη, τότε το άλλο όνομα που... παίζει είναι αυτό του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, που τελείωσε την χρονιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αντικαθιστώντας τον Λάζλο Μπόλονι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags