Facebook Pixel ΑΕΚ: Τεστ με δυνατούς αντιπάλους η ΑΕΚ - Ο Μιλόγεβιτς θέλει να πατήσουν... γκάζι από νωρίς οι παίκτες
| 2021-06-16 21:41:00

Τεστ με δυνατούς αντιπάλους η ΑΕΚ - Ο Μιλόγεβιτς θέλει να πατήσουν... γκάζι από νωρίς οι παίκτες

Sportdog Team
Τεστ με δυνατούς αντιπάλους η ΑΕΚ - Ο Μιλόγεβιτς θέλει να πατήσουν... γκάζι από νωρίς οι παίκτες

Στην δημοσιότητα έδωσε η Ένωση το επίσημο πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ενώ παράλληλα έγιναν γνωστά και τέσσερα φιλικά που δώσουν οι Κιτρινόμαυροι στην Ολλανδία, με τα ονόματα των αντιπάλων να είναι αρκετά δυνατά, δείγμα του ότι ο Σέρβος θέλει από νωρίς να δει πως οι παίκτες του μπορούν να αγωνιστούν

ΑΕΚ: Την Τετάρτη (16/6) η Ένωση πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα χρονιά στα Σπάτα, με την ΠΑΕ να κάνει γνωστό το επίσημο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Τα... βάσανα αρχίζουν από την Πέμπτη (17/6) με τους Κιτρινόμαυρους να αναχωρούν για την Πορταρία μέχρι τις 24/6 όπου  θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις του Hotel Portaria.

Στη συνέχεια από τις 27/6 έως και τις 9/7 θα υπάρξει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Όπως ανακοινώθηκε η ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ της SKY EXPRESS, με προορισμό τις Βρυξέλλες. Η οργάνωση των φιλικών όπως και της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων στην περιοχή του Μπουργκ Χάαμστεντε, Ζέελαντ, στην Ολλανδία, κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, γίνεται σε συνεργασία με την ολλανδική εταιρεία PR Sport, ενώ στη διάρκεια της προετοιμασίας, θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel ter Duin. Εκεί θα δοθούν τέσσερα δυνατά φιλικά για την Ένωση, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Φίτεσε στις 30/6, με τη Φέγενορντ στις 3/7, με την Άντβερπ στις 6/7 και όπως είχε γνωστοποιηθεί τις προηγούμενες μέρες, με την Κλαμπ Μπριζ στις 9/7, στην τελευταία μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ενώ η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την τελευταία αναμέτρηση.

Το μόνο που απομένει είναι το όνομα της ομάδας που θα αντιμετωπίσει στις 15/7 η ΑΕΚ και θα είναι πρόβα... τζενεράλε για τους αγώνες του Β' προκριματικού του Conference League με το νικητή του ζευγαριού Βελέζ - Κολερέιν (22/7 και 29/7).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags