ΑΕΚ: Η Παρασκευή (18/6) είναι πολύ σημαντική για την Ένωση και το νέο γήπεδο του συλλόγου, μιας και στις 12 το μεσημέρι θα υπογραφεί στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής η προγραμματική σύμβαση της Ερασιτεχνικής και της Περιφέρειας για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, εγκεκριμένα από τον προϋπολογισμό και αξίας 4.274.193,50 ευρώ.
Στην συνάντηση θα παραστεί ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με τους συνεργάτες του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Κόσμάς και οι εκπρόσωποι της εταιρείας DIMAND, που έτρεξε όλο το project.
Το ποσό αυτό είναι πρακτικά η επιχορήγηση της Περιφέρειας στην κατασκευή του γηπέδου, που τόσος λόγος έχει γίνει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή του γήπεδο είναι ολοκληρωμένο σε όλα τα σημεία τους εκτός από τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων και τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και μάλιστα χωρίς τραπεζικό δανεισμό από πλευράς ΑΕΚ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο