Facebook Pixel Τζιμπρίλ Σισέ: Τρέλα στον κόσμο του ΠΑΟ - Έτοιμοι για απίστευτη υποδοχή στον Τζιμπρίλ Σισέ (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-18 00:30:00

Τρέλα στον κόσμο του ΠΑΟ - Έτοιμοι για απίστευτη υποδοχή στον Τζιμπρίλ Σισέ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρέλα στον κόσμο του ΠΑΟ - Έτοιμοι για απίστευτη υποδοχή στον Τζιμπρίλ Σισέ! (ΦΩΤΟ)

Ο Γάλλος επιθετικός είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τα πράσινα και ο κόσμος ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί στο αεροδρόμιο, όπως την προηγούμενη φορά που είχε φορέσει το Τριφύλλι στο στήθος σε στιγμές που θα είναι μείνουν αξέχαστες σε όλους.

Τζιμπρίλ Σισέ: Ο Γάλλος επιθετικός είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό Σικάγο και οι η ομάδα καλεί τους φίλους της ομάδας μέσω της σελίδας στο Facebook να πάνε στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτούν.

"ANNOUNCEMENT

Director of our club – Dionissios «Denny» Chronopoulos: I would like to personally invite all Panathinaikos fans world wide ( and especially in the United States ) to join us July 20th at Chicago O’Hare International Airport and give Djibril Cisse the true warm welcome he deserves.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας – Διονύσης «Ντένι» Χρονόπουλος:

Θα ήθελα να καλέσω προσωπικά όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού σε όλο τον κόσμο (και ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες) να έρθουν μαζί μας στις 20 Ιουλίου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Chicago O’Hare και να δώσουνε στον Djibril Cisse το πραγματικό θερμό καλωσόρισμα που του αξίζει", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags