Facebook Pixel ΑΕΚ: Κόλπο Βράνιες για την επιστροφή! Εξελίξεις μέσω Γλασκώβης για Εντσάμ
| 2021-06-18 09:35:00

Κόλπο Βράνιες για την επιστροφή στην ΑΕΚ! Εξελίξεις μέσω Γλασκώβης για Εντσάμ

Sportdog Team
Κόλπο Βράνιες για την επιστροφή στην ΑΕΚ! Εξελίξεις μέσω Γλασκώβης για Εντσάμ

Ο Βόσνιος θέλει να επιστρέψει στην Ένωση, η οποία περιμένει τα νέα από τον Γάλλο.

AEK: Η ενίσχυση στην άμυνα αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ μετά την θωράκιση των γκολπόστ με τον ερχομό του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Και απ'ότι φαίνεται υπάρχουν ζυμώσεις, αφού απομακρύνεται από την Ένωση ο... κλεισμένος Γούτας, ενεργοποιείται ο Μήτογλου, ενώ είναι θέμα χρόνου για να ολοκληρωθεί η υπόθεση του Τζαβέλλα. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να αποκτηθεί και άλλος στόπερ, αν ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Νεντελτσεάρου-Χνιντ.

Πάντως ο Όγκνιεν Βράνιες επιμένει να ρίχνει δίχτυα, για να επιστρέψει στην ΑΕΚ. «Θέλει να γυρίσει στα παλιά. Επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στην Ένωση», αναφέρει το ρεπορτάζ της SportDay.

Η αλήθεια είναι, ότι η υπόθεση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Βράνιες είναι ένας αμυντικός που αγωνιστικά είναι ο τέλειος αμυντικός, αλλά ο χαρακτήρας του χαλάει το έργο. «Καίει λάδια», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που είχε πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο δείπνο προς τους ρεπόρτερς, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα, ότι η Ένωση δεν θα ψωνίσει φέτος την τρέλα του.

Πρωτοσέλιδο χτύπημα έχει η «Ώρα» των Σπορ την περίπτωση του Εντσάμ. «Κλεισμένος» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει, ότι σήμερα είναι η πρώτη προπόνηση της Σέλτικ, με την πιθανή απουσία του Εντσάμ να σηματοδοτεί και τις οριστικές εξελίξεις για το δρόμο προς την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags