Facebook Pixel ΑΕΚ: "Εκβιάζουν" την ΑΕΚ για τον παικταρά - Δεν… μασάει ο Μελισσανίδης - Κίνδυνος για τη μεταγραφή!
| 2021-06-18 09:55:00

"Εκβιάζουν" την ΑΕΚ για τον παικταρά - Δεν… μασάει ο Μελισσανίδης - Κίνδυνος για τη μεταγραφή!

BoxtoBox
"Εκβιάζουν" την ΑΕΚ για τον παικταρά - Δεν… μασάει ο Μελισσανίδης - Κίνδυνος για τη μεταγραφή!

Παίζεται χοντρό παιχνίδι με τα χρήματα που ζητάνε, ωστόσο από την Ένωση είναι ξεκάθαροι και πολύ δύσκολα θα κάνουν πίσω. Γιατί υπάρχει καθυστέρηση, ποιοι πιέζουν τους "κιτρινόμαυρους" και ποια η ξεκάθαρη "στάση" του Τίγρη εδώ και χρόνια.

ΑΕΚ: Μήπως είναι πολλές οι μέρες που περιμένουμε να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Εντσάμ για την ΑΕΚ; Από μέρα σε μέρα λένε / έλεγαν άπαντες εδώ και μέρες.

Οι μέρες περνούν αλλά ο Εντσάμ δεν εμφανίζεται. Τώρα διαβάζω ότι 25χρονος Γάλλος κεντρικός χαφ της Σέλτικ θα περιμένει ως το τέλος του μήνα για να έρθει ελεύθερος στην Ένωση. Είναι... ψημένος λέει από την προοπτική των κιτρινόμαυρων. ΟΚ, σ' αυτό δεν θα διαφωνήσω. Δεν ξέρω κάτι για να διαφωνήσω.


 
Αυτό ωστόσο που μου σφύριξε ένα πουλάκι αφορά το «γιατί» καθυστερεί του Εντσάμ. Αν οι μανατζερικές μου πηγές έχουν δίκιο, ο παίκτης καθυστερεί γιατί η ΑΕΚ δεν έχει διάθεση να πληρώσει το transfer fee στον / στους (δεν ξέρω πόσοι είναι) μάνατζερ. Όπως μου μεταφέρθηκε θα το είχαν λήξει πανεύκολα το θέμα αν έπαιρναν αυτά που δικαιούνται.

Να είναι άραγε σωστά όσα μου λένε; Θα δούμε. Το σίγουρο είναι πως στην Ένωση, γενικώς, θεωρούν ότι τα χρήματα στους μάνατζερ είναι του... αέρα και δεν πρέπει να δίνονται. Βεβαίως, αυτό είναι λάθος. Γιατί αν θες να κάνεις ένα deal που μοιάζει δύσκολο, οφείλεις να... λαδώσεις το σύστημα για να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια αλλιώς έχει... σκουριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την ΑΕΚ... στον ΠΑΟ - Κι άλλη μεταγραφή από Ελλάδα ο Αλαφούζος - Έκπληξη Άρη με Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags