18/06/21 - 12:14

Ανακοίνωση ΕΠΟΣ από τον Αλέξη Κούγια - Η ΑΕΛ πήρε θέση για τον Νίκο Βέρτη - Το... τερμάτισε!

Sportdog Team
Ανακοίνωση ΕΠΟΣ από τον Αλέξη Κούγια - Η ΑΕΛ πήρε θέση για τον Νίκο Βέρτη - Το... τερμάτισε!
9.617views

Γιατί και πώς η ομάδας της Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση για τον γνωστό τραγουδιστή; Διαβάστε τι συνέβη...  

ΑΕΛ - Αλέξης Κούγιας: Με προσωπική του δήλωση στο επίσημο site της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας διαψεύδει είδηση που ανέφερε πως ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης έχοντας εκείνον ως δικηγόρο έχασε μια δικαστική αντιδικία και καλείται να πληρώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η ανακοίνωση:

Κάποιοι συκοφάντες στην Λάρισα, που έχουν κάνει την συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και τις καθημερινές δυσφημιστικές εκπομπές εναντίον μου, μόνιμο επάγγελμα, δημοσίευσαν την εντελώς ψευδή είδηση ότι δήθεν, ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων τραγουδιστών Νίκος Βέρτης, έχοντας εμένα ως δικηγόρο έχασε μία δικαστική αντιδικία στην Θεσσαλονίκη και ότι δήθεν πρέπει να πληρώσει στον αντίδικό του εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η είδηση είναι εντελώς ψευδής και συκοφαντική, αφού ουδεμία σχέση έχω εγώ, είτε οι συνεργάτες μου με τις αστικές υποθέσεις του Νίκου Βέρτη στην Θεσσαλονίκη.

Εγώ είμαι δικηγόρος του Νίκου Βέρτη σε όλες τις ποινικές του υποθέσεις που έχει με αντιδίκους, είτε το συγκεκριμένο πρόσωπο, είτε την δικηγόρο του και ουδέποτε έχω χειριστεί έστω και μία αστική υπόθεση του Βέρτη, είτε στην Θεσσαλονίκη, είτε στην Αθήνα.

Σημειωτέον ότι όλες οι ποινικές υποθέσεις του Νίκου Βέρτη τις οποίες χειρίζομαι έχουν όλες επιτυχές αποτέλεσμα για τον Νίκο Βέρτη, αλλά είμαι βέβαιος ότι το ίδιο αίσιο αποτέλεσμα θα έχουν και όλες οι αστικές υποθέσεις του Νίκου Βέρτη, αφού η δίκη η οποία χάθηκε στην Θεσσαλονίκη ήταν απλώς μία δίκη ασφαλιστικών μέτρων και η κύρια υπόθεση εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο και είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή θα εκδοθεί μία δίκαια απόφαση που θα δικαιώνει τον Νίκο Βέρτη και τις νομικές απόψεις των εξαίρετων συναδέλφων μου της Θεσσαλονίκης που χειρίζονται την υπόθεση.

Αυτονόητο είναι ότι τους δημοσιογράφους που είναι διαχειριστές του site που δημοσίευσε την ψευδή και συκοφαντική αυτή είδηση και θα μηνύσω και θα ενάγω για άλλη μία φορά, αφού εκκρεμούν εις βάρος τους και άλλες μηνύσεις και αγωγές στην Λάρισα και στην Αθήνα, όπως επίσης εκκρεμούν και καταγγελίες στο ΕΣΡ που τους έχει καλέσει σε απολογία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ