Facebook Pixel Sportdog.gr | "Σεισμός στην Ευρώπη - Δύο μεγάλες μεταγραφές που φέρνουν τα πάνω-κάτω - Κλείνει Γιουνάιτεντ ο...
| 2021-06-18 13:05:00

"Σεισμός στην Ευρώπη - Δύο μεγάλες μεταγραφές που φέρνουν τα πάνω-κάτω - Κλείνει Γιουνάιτεντ ο...

Sportdog Team
"Σεισμός στην Ευρώπη - Δύο μεγάλες μεταγραφές που φέρνουν τα πάνω-κάτω - Κλείνει Γιουνάιτεντ ο...

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν θέλει ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του, θεωρώντας πως ήρθε ο καιρός για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Ραφαέλ Βαράν, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης απέρριψε την πρόταση ύψους 55 εκατ. ευρώ και ζητά 90 εκατ. για να παραχωρήσει τον Γάλλο διεθνή κεντρικό αμυντικό, ο οποίος συμπλήρωσε φέτος δέκα χρόνια παρουσίας στη διάσημη ισπανική ομάδα, όμως πρόκειται να φύγει από τους «μερένχες», πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του, που λήγει το 2022.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν θέλει ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του, θεωρώντας πως ήρθε ο καιρός για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά η Γιουνάιτεντ αποσύρεται και στρέφει την προσοχή της στον  Σέρχιο Ράμος, ο οποίος, κι αυτός, φεύγει από το Μπερναμπέου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η ομάδα που φέρεται πιο κοντά στην απόκτηση του Βαράν και είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, μολονότι πριν λίγο καιρό η Γιουνάιτεντ εμφανιζόταν ως το φαβορί για την απόκτηση του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ελπίζει πως θα καταφέρει να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις των Μαδριλένων στα 75 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα θέλει να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, ώστε να πιέσει και αυτός από την πλευρά του, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η Μάντσεστερ από την πλευρά της προτείνει στον Ράμος διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 20 εκατ. ευρώ, για να συνθέσει με τον Χάρι Μαγκουάιρ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «κόκκινων διαβόλων» τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags