Facebook Pixel Κρίστιαν Έρικσεν: Χειρουργήθηκε ο Έρικσεν - Τι λένε οι γιατροί και πότε θα βγει από το νοσοκομείο
| 2021-06-18 18:39:00

Χειρουργήθηκε ο Έρικσεν - Τι λένε οι γιατροί και πότε θα βγει από το νοσοκομείο

Sportdog Team
Χειρουργήθηκε ο Έρικσεν - Τι λένε οι γιατροί και πότε θα βγει από το νοσοκομείο

Την Παρασκευή (18/6) ο Δανός μέσος ολοκλήρωσε την χειρουργική επέμβαση που ήταν προγραμματισμένη να κάνει και πλέον μετράει... αντίστροφα για την επιστροφή του στο σπίτι του

Κρίστιαν Έρικσεν: Αφού ο Δανός κατάφερε και ξέφυγε τον κίνδυνο, άρχισε την περίοδο αποκατάστασης ώστε ο οργανισμός του να μπορέσει να συνέλθει πλήρως από την καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία. Έτσι την Παρασκευή (18/6) ολοκληρώθηκε η εγχείρηση με σκοπό να του τοποθετηθεί εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας απινιδωτής (βηματοδότης), ενώ την ίδια μέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Rigshospitalet και να επιστρέψει σπίτι του.

Ο βηματοδότης θα μπορέσει να βελτιώσει  την καρδιακή αρρυθμία, στην αποθεραπεία του, αλλά και την ποδοσφαιρική του καριέρα αν καταφέρει να την συνεχίσει. Το βασικό ζήτημα για να δούμε αν θα μπορέσει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο θα εξαρτηθεί από το αν ο απινιδωτής θα είναι προσωρινός ή μόνιμος, καθώς στην δεύτερη περίπτωση το πρωτόκολλο της Serie A δεν θα του επιτρέψει την συμμετοχή του. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν θα χρειαστεί αρκετό καιρό αποχής και παρακολούθησης από τους γιατρούς μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags