Facebook Pixel Γιγαντώνει τον ΠΑΟΚ η "Νέα Τούμπα" - "Οι μεγάλες ομάδες γίνονται και μέσα από τα μεγάλα γήπεδα"
| 2021-06-18 23:33:00

Γιγαντώνει τον ΠΑΟΚ η "Νέα Τούμπα" - "Οι μεγάλες ομάδες γίνονται και μέσα από τα μεγάλα γήπεδα"

Sportdog Team
Γιγαντώνει τον ΠΑΟΚ η "Νέα Τούμπα" - "Οι μεγάλες ομάδες γίνονται και μέσα από τα μεγάλα γήπεδα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Δήμαρχος της πόλης, όπου αναφέρθηκε στο θέμα του νέου γηπέδου που θέλει να φτιάξει ο Δικέφαλος του Βορρά, τονίζοντας ότι με την δημιουργία του οι Ασπρόμαυροι θα μεγαλώσουν κι άλλο

ΠΑΟΚ - Κωνσταντίνος Ζέρβας: Στον Metropolis 95.5 μίλησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στο τι ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου και εγκρίθηκε το ρυμοτομικό μέρος του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για τη Νέα Τούμπα.

Για τις προκλητικές ενέργειες των Σκοπίων, ανέφερε: "Η συμφωνία των Πρεσπών έλυσε θέματα αλλα δημιοπυργήσε και άλλα. Φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση να δημιουργηθούν θέματα και χαίρομαι με τις παρεμβάσεις της πολιτείας. Πρέπει να υπάρξουν οι κινήσεις για να μην γίνει διαστρέβλωση της πραγματικότητας και το επιχειρούν μέσα από ένα τηλεοπτικό προϊόν που απηχεί σε μεγάλο κοινό".

Για τη Νέα Τούμπα, υπογράμμισε: "Έχω μία ιστορία με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο πατέρας μου ήταν μελετητής στην κατασκευή του γηπέδου της Τούμπας. Χαίρομαι που τώρα είμαι και εγώ κομμάτι της ιστορίας. Αν τότε ο ΠΑΟΚ δεν πήγαινε στην Τούμπα, μπορεί να μην είχε το ίδιο μέγεθος. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται και από τα γήπεδα. Συζητήσαμε και για μία αναβάθμιση της περιοχής, είναι ένας χώρος που δεν έχει τίποτα σε εκείνο το σημείο, θα αναβαθμιστεί και άλλο και θα έχει ζωή. Η Τούμπα έκλεισε τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να γίνει η Τούμπα".

Για το χρονοδιάγραμμα του γηπέδου: "Είχα πει ότι τον Ιούνιο θα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο και έγινε. Αφότου δούμε τα σχέδια, το 2022 πιστεύω ότι θα έχουν μπει οι μπουλντόζες για να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου", είπε για το όνειρο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags