Facebook Pixel Euro 2020 - Αντουάν Γκριεζμάν: Ασύλληπτα πράγματα από Γκριεζμάν: Τρίτος σκόρερ όλων των εποχών, πλησιάζει Πλατινί-Ανρί! (vid)
| 2021-06-19 19:40:00

Ασύλληπτα πράγματα από Γκριεζμάν: Τρίτος σκόρερ όλων των εποχών, πλησιάζει Πλατινί-Ανρί! (vid)

Sportdog Team
Ασύλληπτα πράγματα από Γκριεζμάν: Τρίτος σκόρερ όλων των εποχών, πλησιάζει Πλατινί-Ανρί! (vid)

Με δικό του γκολ η Γαλλία γλίτωσε την ήττα από την Ουγγαρία (1-1) και ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς στον όμιλο του... θανάτου με Πορτογαλία και Γερμανία.

Euro 2020 - Αντουάν Γκριεζμάν: Ο άσος της Μπαρτσελόνα λύτρωσε τη Γαλλία στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Ουγγαρία για τη φάση των ομίλων, πετυχαίνοντας ένα γκολ με ιστορική σημασία.

Με αυτό το γκολ ο Αντουάν Γκριεζμάν "έπιασε" τον Αλαν Σίρερ στα 7 τέρματα στην τελική φάση των Euro ‘πατώντας’ και αυτός στο Νο3 όλων των εποχών πίσω από Κριστιάνο Ρονάλντο (11) και Μισέλ Πλατινί (9). Από κάτω του ακολουθούν αυτοί που έχουν βρει δίχτυα 6 φορές στη διοργάνωση όπως οι Ανρί, Ιμπραΐμοβιτς, Κλάιφερτ, Νούνο Γκόμες, Ρούνεϊ, Φαν Νίστελροϊ.

Επίσης, για τον Γκριεζμάν αυτό ήταν το ένατο ματς σε Euro ή Mundial στο οποίο σκοράρει, κάτι το οποίο από Γάλλους παίκτες έχουν κάνει περισσότερες φορές μόνο οι Πλατινί και Ανρί (αμφότεροι από 10). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags