Facebook Pixel Τρέλα με Τσιμίκα! - Μίλησε πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στον πρόεδρο - "Μπορεί να..."
| 2021-06-20 18:27:00

"Τρέλα" με Τσιμίκα! - Μίλησε πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στον πρόεδρο - "Μπορεί να..."

Sportdog Team
"Τρέλα" με Τσιμίκα! - Μίλησε πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στον πρόεδρο - "Μπορεί να..."

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ δεν έχει πάρει ακόμα τις διαβεβαιώσεις από τον Γιούργκεν Κλοπ για το χρόνο συμμετοχής του την επόμενη χρόνια και όσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πολλοί είναι οι τοπ σύλλογοι που θέλουν να τον κάνουν δικό τους, θεωρώντας ότι μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός για τη νέα σεζόν

Νάπολι - Κώστας Τσιμίκας: Ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Παρτενοπέι είναι ο αμυντικός της Λίβερπουλ, μιας και η ιταλική ομάδα ψάχνει να βρει παίκτη στην θέση του. Μάλιστα σύμφωνα με την Corriere dello Sport ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αλλά και στον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάνο Τζουντόλι προσπαθώντας να τους πείσει για την απόκτησή του. "Νομίζω ότι μπορεί να είναι σημαντικός παίκτης για τη Νάπολι. Θα τα πήγαινε καλά και στη Serie A", είπε συγκεκριμένα ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού.

Παρόλα αυτά στη Νάπολι δεν είναι μόνος ο Κώστας Τσιμίκας στην μεταγραφική λίστα, μιας και εξετάζονται παράλληλα οι κι άλλες περιπτώσεις  όπως ο 27χρονος Βραζιλιάνος Εντερσον Παλμιέρι της Τσέλσι, ο 22χρονος Γκαμπριέλ Γκούντμουντσον της Γκρόνινγκεν και ο 22χρονος Ουκρανός της Ντιναμό Κιέβου, Βίταλι Μικολένκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags