Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Κάνει την ρελάνς ο Σαββίδης με Πρίγιοβιτς; - "Στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ..."
| 2021-06-20 16:45:00

Κάνει την ρελάνς ο Σαββίδης με Πρίγιοβιτς; - "Στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ..."

Sportdog Team
Κάνει την ρελάνς ο Σαββίδης με Πρίγιοβιτς; - "Στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ..."

Μπορεί μέχρι την Παρασκευή (18/6) οι πάντες να θεωρούσαν ότι είναι απλά θέμα χρόνο να υπογράψει ο Σέρβος στον Ερυθρό Αστέρα, όμως ένα δημοσίευμα από την Σερβία, την Κυριακή (20/6) αλλάζει τα πάντα σε σχέση με τη νέα ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ανατροπή σκηνικού με τον Σέρβο επιθετικό και μάλιστα από δημοσιεύματα που προέρχονται από την πατρίδα του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσο γράφονται ο πρώην επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά αρνήθηκε την πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω της επιθυμίας του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στους Ασπρόμαυρους.

Μάλιστα όπως γράφει η ιστοσελίδα hotsport.rs ο 30χρονος αναμένεται την Κυριακή (20/6) στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τις συνομιλίες και να υπογράψει στην παλιά του ομάδα. Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για παρουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην πόλη, αλλά ούτε για συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags