Facebook Pixel ΑΕΚ: Original... επίσκεψη στο Πήλιο - Τι είπαν στους παίκτες της ΑΕΚ - Το σύνθημα και ο... Μιλόγεβιτς
| 2021-06-20 18:06:00

Original... επίσκεψη στο Πήλιο - Τι είπαν στους παίκτες της ΑΕΚ - Το σύνθημα και ο... Μιλόγεβιτς

Sportdog Team
Original... επίσκεψη στο Πήλιο - Τι είπαν στους παίκτες της ΑΕΚ - Το σύνθημα και ο... Μιλόγεβιτς

Επίσκεψη από τους οργανωμένους οπαδούς της Ένωσης είχαν την Κυριακή (20/6) οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας στο Πήλειο, όπου βρίσκονται για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά

ΑΕΚ: Η Ένωση είναι γνωστό ότι βρίσκεται στην Πορταριά του Πηλίου για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρόνιάς και την Κυριακή (20/6) δέχθηκαν την επίσκεψη από περίπου 100 μέλη της Original. Οι φίλοι της ομάδας, θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν την στήριξή τους για την επόμενη σεζόν. Οι πάντες βγήκαν από το ξενοδοχείο όπου άκουσαν τους φιλάθλους των Κιτρινόμαυρων να τους λένε ότι: "Ήρθαμε εδώ για να σας δείξουμε τη στήριξή μας. Πέρσι η χρονιά ήταν πολύ κακή αλλά το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε μπροστά. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας".

Από πλευράς ΠΑΕ τον λόγο πήρε ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, που ευχαρίστησε τους οπαδούς, ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναφέροντας ότι είναι σημαντικό όλοι να αφήσουν πίσω ό,τι συνέβη την περσινή σεζόν και να υπάρξει θετική ενέργεια ώστε μαζί με τη στήριξη του κόσμου της, η Ένωση να παλέψει για τους στόχους της. Στο τέλος οι φίλοι της ΑΕΛ αποχώρησαν από το ξενοδοχείο φωνάζοντας "ΑΕΚ γερά, πρωτάθλημα ξανά", δείχνοντας έτσι τον... στόχο τους για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags