Facebook Pixel Euro 2020: Τεράστια έκπληξη στο Eurο: Στο Γουέμπλεϊ με 65.000 φιλάθλους και... χωρίς καραντίνα
| 2021-06-21 19:22:00

Τεράστια έκπληξη στο Eurο: Τελικός στο Γουέμπλεϊ με 65.000 φιλάθλους και... χωρίς καραντίνα

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη στο Eurο: Τελικός στο Γουέμπλεϊ με 65.000 φιλάθλους και... χωρίς καραντίνα

Η Βρετανική Κυβέρνηση τα βρήκε σε όλα με την UEFA και ο τελικός του ΕURO θα διεκαχθεί με 60.000 οπαδούς, ξένα ΜΜΕ και VIP χωρίς καραντίνα.

Euro 2020: Σε συμφωνία για την αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού φιλάθλων στο Γουέμπλεϊ, στους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του EURO 2020, φαίνεται πως κατέληξαν η βρετανική κυβέρνηση και η UEFA. Σύμφωνα με δημοσίευμα των "The Times", τα τελευταία παιχνίδια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν οριστικά στο Λονδίνο, με περίπου 65.000 θεατές στο καθένα, δεν θα επιτραπεί όμως η είσοδος ξένων φιλάθλων.

Σύμφωνα πάντα με τους "The Times", οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται σε ό,τι αφορά τους 2.500 VIP που έχει ζητήσει η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να εξαιρεθούν από την καραντίνα που επιβάλλεται σε όσους ταξιδιώτες άλλων χωρών φτάνουν στη Βρετανία. Ο αριθμός αυτός ενδέχεται τελικά να μειωθεί ή, εναλλακτικά, να τους ζητηθεί να παραμείνουν σε «φούσκα» και να αναχωρήσουν σε λιγότερο από 24 ώρες.

Για την είσοδο θεατών στο Γουέμπλεϊ απαιτείται, είτε να παρουσιάσουν αποδείξεις ότι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, είτε να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορονοϊού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags