Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος θα σταματήσει την Ολλανδία; - Πάρτι με Βόρεια Μακεδονία, τριάρα και... όνειρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-21 20:55:00

Ποιος θα σταματήσει την Ολλανδία; - Πάρτι με Βόρεια Μακεδονία, τριάρα και... όνειρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ποιος θα σταματήσει την Ολλανδία; - Πάρτι με Βόρεια Μακεδονία, τριάρα και... όνειρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπληκτική εμφάνιση, υπέροχα γκολ και... μήνυμα των Ολλανδών πως μπορούν στη φετινή διοργάνωση να φτάσουν πολύ ψηλά.

Euro 2020: Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Ολλανδία «πάτησε» τη Β. Μακεδονία (0-3) και έκλεισε τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων, στέλνοντας μήνυμα ενόψει των «16».

Αδιάφορες βαθμολογικά μεν, με ένταση αγωνιστικά δε. Μπορεί αμφότερες οι ομάδες να μην είχαν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την Ολλανδία να έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο και τη Β. Μακεδονία την τέταρτη θέση, όμως χάρισαν ένα παιχνίδι με γκολ, φάσεις, ρυθμό και θέαμα. Νικητές οι ανώτεροι «οράνιε» (0-3), που έστειλαν μήνυμα ενόψει των «16».

Η Βόρεια Μακεδονία είχε ένα καλό ξεκίνημα και ένα ακυρωθέν τέρμα με το… καλήμερα με τον Τριτσκόφσκι (10′), όμως στη συνέχεια οι Ολλανδοί ανέλαβαν δράση και χάρη στα γκολ των Ντεπάι (24′) και Βαϊνάλντουμ (51′, 58′) πανηγύρισαν μια άνετη νίκη.

Έτσι, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων του Euro με χαμόγελα και τερματίζοντας στην 1η θέση με 9 βαθμούς, ενώ η Βόρεια Μακεδονία υπέστη την τρίτη ήττα της και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, δίχως βαθμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags