Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασταμάτητο το Βέλγιο... έστειλε για ψάρεμα τους Φινλανδούς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-21 23:56:00

Ασταμάτητο το Βέλγιο... έστειλε για ψάρεμα τους Φινλανδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ασταμάτητο το Βέλγιο... έστειλε για ψάρεμα τους Φινλανδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Βέλγιο επικράτησε της Φινλανδίας με σκορ 2-0, με τον Ρομέλου Λουκάκου να σκοράρει και να χαρίζει την πρόκριση στη Δανία και τον Κρίστιαν Έρικσεν, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι», έκαναν το απόλυτο στον όμιλο και πέταξαν ουσιαστικά εκτός συνέχειας το σύνολο του Μάρκου Κάνερβα.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ έπαιξε ουσιαστικά μονότερμα την αντίπαλο της, όμως δεν μπορούσε να βρει τρόπο να σκοράρει. Τη λύση έδωσε ένα αυτογκόλ του Χραντέτσκι στο 74′, για να έρθει ο Λουκάκου επτά λεπτά αργότερα και να τελειώσει το ματς κάνοντας το 2-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Βέλγιο να έχει τη μπάλα στα πόδια και να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Λούκας Χραντέτσκι, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όσο περνούσε η ώρα όμως και πλησίαζε το ημίχρονο, οι «κόκκινοι διάβολοι» άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς έχοντας κάποιες καλές στιγμές, τόσο με μια κεφαλιά του Λουκάκου, όσο και με ένα δυνατό σουτ του Ντοκού, τα οποία βρήκαν έτοιμο τον Φινλανδό τερματοφύλακα. Οι παίκτες του Μάρκου Κάνερβα, από την άλλη πλευρά, δεν είχαν καμία τελική στα πρώτα 45 λεπτά, με τον Τιμπό Κουρτουά να είναι θεατής. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags