Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τεράστια επιτυχία Μαρινάκη - Μόνο ο Αλαφούζος μπορεί να... - Ο ΠΑΟΚ μιμείται Ολυμπιακό... αποτυχημένα
| 2021-06-22 11:46:00

Τεράστια επιτυχία Μαρινάκη - Μόνο ο Αλαφούζος μπορεί να... - Ο ΠΑΟΚ μιμείται Ολυμπιακό αποτυχημένα

Του Αδέσποτου
Τεράστια επιτυχία Μαρινάκη - Μόνο ο Αλαφούζος μπορεί να... - Ο ΠΑΟΚ μιμείται Ολυμπιακό αποτυχημένα

Ο Έλληνας που ξεχώρισε ο Μαρτίνς και ποιους θέλει ο Γιοβάνοβιτς. Σούπερ παρασκήνια από την ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr (εκτάκτως) τη Δευτέρα στον Alpha 9.89 με τους Κώστα Γκόντζο και Ευάγγελο Μίχο. Μη τους χάνετε κάθε Σαββατοκύριακο 18.00 - 20.00.

Overdose Αδέσποτων είχαν οι ακροατές του Alpha Radio 98,9 το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος κράτησαν συντροφιά στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό και τη Δευτέρα σχολιάζοντας την επικαιρότητα και δίνοντας ειδήσεις που θα συζητηθεί.

***Η Ιταλία φαίνεται ότι είναι ομάδα. Μου δείχνει περισσότερο ότι θυμίζει σύλλογο παρά ομοσπονδιακό συγκρότημα. Αυτό φυσικά είναι έργο Μαντσίνι.

***Έχετε καταλάβει τί συμβαίνει στον Παναθηναϊκό; Από 9 παίκτες πρέπει να διώξει τους 6 και ο κλήρος πέφτει σε ποιόν; Στον Βλάχο... Για να γίνει κανονική ομάδα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει ο Αλαφούζος, ό,τι και να έχει βάλει στην άκρη, να βάλει 2 εκατ.Ευρώ για να φύγει η σαβούρα. Ο Παναθηναϊκός όμως πρέπει να βάλει περισσότερα λεφτά περισσότερα για να διώξει παρά για να πάρει παίκτες. Αυτό, αντί να το επισημαίνουν τα ΜΜΕ στον Αλαφούζο, το δικαιολογούν.

Αυτήν τη στιγμή ο Γιοβάνοβιτς θέλει βασικούς στόπερ, εξτρέμ, χαφ. Γι'αυτούς χρειάζονται λεφτά. Πώς θα αποκτηθούν; Εδώ, είπαμε, θα διαβάζετε τη φωνή της αλήθειας.

*** Ρωτάω τον Γκόντζο ποιον θεωρεί τον πιο επιτυχημένο παράγοντα ποδοσφαιρικό τον 21ο αιώνα! Εγώ λέω Μαρινάκης. Ο Γκόντζος συμφωνεί...

***Ο Ολυμπιακός κατάφερε να έχει σταθερή παρουσία στην Ευρώπη. Έχει γίνει ένα sailing club με υψηλές αξίες που βγάζει και πουλά παίκτες. Ο Μαρινάκης έχει καταστήσει τον Ολυμπιακό ευρωπαϊκό κλαμπ που συντηρείται από τις πωλήσεις παικτών. Φέρνει προπονητές που πηγαίνουν μετά σε ανώτερες ομάδες, όπως Βαλβέρδε, Σίλβα, Περέιρα. Παίρνει παίκτες-ταλέντα και αναδεικνύονται. Δεν είναι εύκολο να φέρνει από Γαλλία Καμαρά και Μαζουακού και να τους πουλάς με μεγαλύτερη αξία.

*** Αν δεν ήταν ο Λουτσέσκου ο Σαββίδης δεν θα έπαιρνε ποτέ πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ! Προσπαθεί ο ΠΑΟΚ να μιμηθεί τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέρνει.

***Ο Αλαφούζος έχει καλές σχέσεις με Σαββίδη, Μελισσανίδη ακόμα και με τον Μητσοτάκη. Θα μπορούσε να στήσει και τους τρεις σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν για το ποδόσφαιρο από άλλη βάση.

*** Θα δώσω μία είδηση με αφορμή τον Καρτάλη. Έκανε καλή σεζόν με τον Γιαννίκη στα Γιάννινα. Αυτό βοηθούσε τον παίκτη. Ο ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Όχι όμως για να τον πάρουν οι Πειραιώτες. Η ομάδα του λιμανιού συζητούσε για να τον πάρει και να τον δώσει δανεικό στο Βέλγιο. Ο παίκτης άρεσε στον Μαρτίνς...

*** Οι αστέρες αρχίζουν και εγκαταλείπουν την Κίνα. Από τη Γκουανγκτζού, τη βασίλισσα του over αποχωρεί ο Παουλίνιο. Αυτή είναι ευκαιρία για μεγάλους ποδοσφαιριστές να έρθουν στην Ελλάδα.

*** Εκτίμηση Γκόντζου! Είναι πιθανόν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να μην βλέπουν την πρώτη ομάδα και να το γυρίσουν σε Παναθηναϊκός Β'. Εκτός ρυθμού η πρόβλεψη. Γιατί ρυθμός είναι και το απτάλικο. Και ο νοείτω, που λέει και μια ψυχή. Η ΑΕΚ ψάχνει ακόμα προπονητή για προπονητή της ΑΕΚ β'. Ο ΠΑΟΚ που είναι παραδοσιακή δύναμη στις Υποδομές σκανάρει παίκτες σε όλη την Ελλάδα.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Μαρινάκη για μεταγραφή - "Φανατικός" του Κουντέ ο Μαρτίνς - Έκπληξη με Βασιλαντωνόπουλο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags