Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πιέζει για τον παικταρά ο Λουτσέσκου - "Ψήνεται" η μεταγραφή... Ραϊόλα - "Σφήνα" από Bundesliga!
| 2021-06-22 12:41:00

Πιέζει για τον παικταρά ο Λουτσέσκου - "Ψήνεται" η μεταγραφή... Ραϊόλα - "Σφήνα" από Bundesliga!

Sportdog Team
Πιέζει για τον παικταρά ο Λουτσέσκου - "Ψήνεται" η μεταγραφή... Ραϊόλα - "Σφήνα" από Bundesliga!

Ο ΠΑΟΚ παλεύει μια πολύ δυνατή περίπτωση του μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, ωστόσο στο παιχνίδι φαίνεται να μπαίνει και ομάδα από την Γερμανία.

ΠΑΟΚ: Την μεταγραφή του Αλεσάντρο Ντεϊόλα προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος του Βορρά, παρότι οι Ιταλοί αναφέρουν σήμερα ότι στο κόλπο απόκτησής του μπαίνει και η γερμανική Φράιμπουργκ.

Όπως σημειώνουν οι Ιταλοί και φαίνεται από τα μέχρι στιγμής δεδομένα: «Η Κάλιαρι προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από την μεταγραφή και ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, που έχει καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ λόγω της παρουσίας του εκεί, του πελάτη του Ομάρ Ελ Καντουρί, εργάζεται σκληρά για να κλείσει η συμφωνία… Οι δυο πλευρές δουλεύουν πυρετωδώς τη συμφωνία, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου να πιέζει για να κλείσει το deal».

Μάλιστα στο κάδρο μπαίνει και η Φράιμπουργκ, καθώς όπως υποστηρίζουν: «Τις τελευταίες ημέρες η Φράιμπουργκ ζήτησε πληροφορίες για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα και θα μπορούσε να κάνει πρόταση για τον παίκτη, ειδικά αν η απόσταση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι παραμείνει…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags