Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Ολυμπιακό - Βρέθηκε ο αντι-Χολέμπας - Δύο ονόματα
| 2021-06-22 14:36:00

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Ολυμπιακό - Βρέθηκε ο αντι-Χολέμπας - Δύο ονόματα

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Ολυμπιακό - Βρέθηκε ο αντι-Χολέμπας - Δύο ονόματα

Εν αναμονή της άφιξης του Πιέρ Κουντέ στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα επόμενα θέματα που απασχολούν τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ολυμπιακός: Πρώτα από όλα ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα του εξτρέμ, αν και διακαής πόθος του Πέντρο Μαρτίνς είναι ο Χένρι Ονιεκούρου. Ωστόσο, με τα σημερινά δεδομένα δεν είναι δυνατό να προχωρήσει η μεταγραφή του Νιγηριανού άσου. Από τη μία η Γαλατασαράι θέλει πολύ να κρατήσει τον παίκτη και από την άλλη η Μονακό αξιώνει ένα μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του.

Οι Πειραιώτες, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ της ομάδας, ψάχνουν για αριστερό μπακ και τα τελευταία ονόματα που προέκυψαν είναι του Πικέρες της Πενιαρόλ, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δει και τους αρέσει. Παράλληλα, τους προτάθηκε ο Μενσά της Σάλτσμπουργκ που έπαιζε στη Γκιμαράρες που ξέρει καλά ο Μαρτίνς και είναι από την Γκάνα.

Την ίδια στιγμή, δεν έχει ξεκαθαρίσει του Χολέμπας. Φαίνεται ότι δε θα συνεχίσει, όμως επίκειται μία επαφή του Μαρτίνς με τον παίκτη που θα γίνει πιθανότατα σήμερα κάποια στιγμή, για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags