Facebook Pixel Ατρόμητος: Εσκασε η βομβα με Κουλούρη στον Ατρόμητο - Πώς τον πήρε από Τουλούζ - Υπάρχει και συνέχεια!
| 2021-06-22 19:06:00

Έσκασε η βόμβα με Κουλούρη στον Ατρόμητο - Πώς τον πήρε από Τουλούζ - Υπάρχει και συνέχεια!

Οι Μιχείες
Έσκασε η βόμβα με Κουλούρη στον Ατρόμητο - Πώς τον πήρε από Τουλούζ - Υπάρχει και συνέχεια!

Συζητήσεις και με δεύτερο Έλληνα, αποφασισμένοι στο Περιστέρι! Τεράστια μεταγραφή για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων, η οποία ενισχύεται σημαντικά στην προσπάθειά της να αφήσει πίσω μια απογοητευτική σεζόν και να επανέλθει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Έχουμε γράψει πως ο... νέος Ατρόμητος πάει για μεγάλα πράγματα την καινούργια σεζόν! Αποκαλύψαμε τα σπουδαία φιλικά που θα δώσει στην Ισπανία (με Βαλένθια, Λεβάντε), τα σχέδια του Γιώργου Σπανού για δυο, τρια συμβόλαια plus των 200 με 220.000 ευρώ στο καινούργιο ρόστερ, τις συζητήσεις για μεγάλες επιστροφές τύπου Ευθύμη Κουλούρη και Δημήτρη Χατζηϊσαία (και οι δυο ως δανεικοί απο τον ΠΑΟΚ πουλήθηκαν 3,5 εκατ. και 550 χιλιάδες αντίστοιχα), όπως και την αποθεωτική κίνηση να πάρει/κλείσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούν στις μπιγκφοράτες Ακαδημίες, του 18χρονου Μάριου Τζαβίδα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος λοιπόν κατάφερε και πήρε την υπογραφή του Κουλούρη, μια μεταγραφή βόμβα για τα κυβικά του συλλόγου αλλά και ενδεικτική των προθέσεων Σπανού- Αγγελόπουλου για την ερχόμενη σεζόν.

Η μεταγραφή ανακοινώθηκε ήδη και ο Έλληνας φορ αποκτήθηκε ως ελεύθερος αλλά η προηγούμενη ομάδα του, η Τουλούζ κράτησε ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης, κοντά στο 35% για το μέλλον.

Θυμίζω πως ο Ατρόμητος το προηγούμενο διάστημα είχε έρθει σε συζητήσεις τόσο με τον Κόντε για την θέση του φορ, όσο και με τον Χατζηϊσαία για αυτή του στόπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags