Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ που βάζει... φωτιά στον Ολυμπιακό - Ταξίδι-αστραπή Μαρινάκη - Πουλάει δύο κορυφαίους άσους!
| 2021-06-22 20:33:00

Ρεπορτάζ που βάζει... φωτιά στον Ολυμπιακό - Ταξίδι-αστραπή Μαρινάκη - Πουλάει δύο κορυφαίους άσους!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ που βάζει... φωτιά στον Ολυμπιακό - Ταξίδι-αστραπή Μαρινάκη - Πουλάει δύο κορυφαίους άσους!

Ραγδαίες φαίνονται να είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στους Ερυθρόλευκους, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ ο μεγαλομέτοχος των Πρωταθλητών πραγματοποίησε ταξίδι με σκοπό το οριστικό deal για την πώληση δύο από τους καλύτερους παίκτες των Ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός: Άμεσες φαίνονται να είναι οι εξελίξεις στους Ερυθρόλευκους, μιας και όπως μεταδίδει το έγκυρο TVI24, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Πορτογαλία με σκοπό να συζητήσει με τον Ζόρζε Μέντες το μέλλον των Ρούμπεν Σεμέδο και Ζοσέ Σα. Ο γνωστός μάνατζερ είναι εκπρόσωπος και των δύο ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Από την μια πλευρά ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Ρούι Πατρίσιο στην Γούλβς, που ετοιμάζεται να αποχωρήσει για τη Ρόμα, ενώ ο αμυντικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ακουστεί για την Πόρτο, αλλά ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο η Γούλβς όσο και οι Ρωμαίοι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags