Facebook Pixel "Απασφάλισε" ο Μουρνίο με Πορτογάλο σούπερ σταρ - "Σαν να παίζουμε με 10 όταν είναι στο γήπεδο..."
| 2021-06-22 23:47:00

"Απασφάλισε" ο Μουρίνιο για Πορτογάλο σούπερ σταρ - "Σαν να παίζουμε με 10 όταν είναι στο γήπεδο..."

Sportdog Team
"Απασφάλισε" ο Μουρίνιο για Πορτογάλο σούπερ σταρ - "Σαν να παίζουμε με 10 όταν είναι στο γήπεδο..."

Το σύνολο του Φερνάντο Σάντος έχασε με κάτω τα... χέρια από την Γερμανία το Σάββατο (19/6), με τον Special One να μιλάει με πολύ βαριά... λόγια για έναν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής ομάδας από την θέση του σχολιαστή του Euro 2020 που έχει στο Talksports

Euro 2020 - Μπρούνο Φερνάντες: Για την πορεία της Πορτογαλίας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μίλησε ο Ζοσέ Μουρνίο και ανάμεσα σε αυτούς που τα... άκουσαν ήταν και ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Ρόμα μπορεί να δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, τόνισε όμως ότι κάθε φορά που ο "κόκκινος διάβολος" βρίσκεται στο γήπεδο η ομάδα φαίνεται σαν να παίζει με 10 παίκτες.

"Η Πορτογαλία, όταν παίζει στο γνωστό της επίπεδο, μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Ομως, για να γίνει αυτό, πρέπει να παίζει με 11 παίκτες. Στα δύο πρώτα ματς ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν στο γήπεδο αλλά δεν έπαιζε. Ελπίζω να εμφανιστεί με την Γαλλία γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής με εκπληκτικές δυνατότητες. Μπορεί να πασάρει, να σκοράρει, να πάρει πέναλτι, να βάλει πέναλτι, να βάλει φάουλ. Εχει πολλά να δώσει, όμως η πραγματικότητα είναι πως στα δύο πρώτα ματς δεν ήταν εκεί" είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τις εμφανίσεις του Μπρούνο Φερνάντες στο Euro 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags