Facebook Pixel ΑΕΚ: Πέρασε στην αντεπίθεση η ΑΕΚ - "Καρφάρες" μετά την εισήγηση του ερευνητή της ΕΠΟ
| 2021-06-22 22:20:00

Πέρασε στην αντεπίθεση η ΑΕΚ - "Καρφάρες" μετά την εισήγηση του ερευνητή της ΕΠΟ

Sportdog Team
Πέρασε στην αντεπίθεση η ΑΕΚ - "Καρφάρες" μετά την εισήγηση του ερευνητή της ΕΠΟ

Πήραν θέση οι Κιτρινόμαυροι μετά την εκδίκαση στην Επιτροπή Δεοντολόογίας και την εισήγηση που απαλλάσσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και προτείνει πρόστιμο αντί για αφαίρεση βαθμών στην Ένωση.

Οι διοκούντες της ΠΑΕ ΑΕΚ κάνουν λόγο για "συκοφαντική αθλιότητα που κατέπεσε", για τις εξελίξεις στην εκδίκαση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ο ερευνητής της ΕΠΟ, Ανδρέας Αθανασίου εισηγήθηκε απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη και τιμωρία του Γιάννη Παπαδόπουλου μεταξύ άλλων για την υπόθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Από μόνο του το γεγονός ότι κατέπεσε -πριν από την τελική απόφαση- σε μεγάλο βαθμό η εισήγηση Αθανασίου για την αστεία υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μας περί γελοίας σκευωρίας που από την πρώτη στιγμή υποστηρίξαμε. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει μέχρι τέλους για την πλήρη εξάλειψη αυτής της συκοφαντικής αθλιότητας και είμαστε σίγουροι ότι η τελική απόφαση του δικαστηρίου θα καταρρίψει την αστεία εισήγηση στην ολότητά της. Δεν θα μείνει η παραμικρή σκιά. Η αλήθεια θα λάμψει πανηγυρικά», ήταν συγκεκριμένα η θέση των Κιτρινόμαυρων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags