Facebook Pixel Euro 2020: Δεν έπεισαν αλλά κέρδισαν οι Άγγλοι - Νικητές στον "τελικό" οι Κροάτες με "μαέστρο" Μόντριτς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-23 00:37:00

Δεν έπεισαν αλλά κέρδισαν οι Άγγλοι - Νικητές στον "τελικό" οι Κροάτες με "μαέστρο" Μόντριτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν έπεισαν αλλά κέρδισαν οι Άγγλοι - Νικητές στον "τελικό" οι Κροάτες με "μαέστρο" Μόντριτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ να μην έκρινε την πρόκριση, όμως τα Τρία Λιοντάρια με γκολ του Στέρλινγκ κατάφεραν και επέστεψαν στις νίκες με γκολ του Στέρλινγκ παίρνοντας την πρώτη θέση στον όμιλό.  Από την άλλη οι Κροάτες με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει... όργια κέρδισε με 3-1 τους Σκωτσέζους και πήραν τόσο την πρόκριση, όσο και την δεύτερη θέση στο τέταρτο γκρουπ

Euro 2020: "Μάχη" χωρίς... άγχος στο Γουέμπλεϊ με τους Άγγλους για τρίτο συνεχόμενο αγώνα να μην καταφέρνουν να πείσουν με την απόδοσή τους, αλλά τελικά με γκολ του Στέρλινγκ, να κερδίζουν με 1-0 τους Τσέχους, που είχαν τις ευκαιρίες τους, και να παίρνουν την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου. Από την άλλη η Τσεχία με την ήττα τους και τους τέσσερις βαθμούς προκρίθηκαν στους "16" σαν καλύτεροι τρίτοι. Από την άλλη στον... τελικό του Χάμπντεν Πάρκ οι Κρόατες έχοντας για πρωταγωνιστές την... παλιά φρουρά και τον Μόντριτς, που έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ, κέρδισαν με 3-1 τους Σκωτσέζους και κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση σαν δεύτεροι.

Δείτε τα highlights από τις δύο αναμετρήσεις του Δ' Ομίλου του Euro 2020

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags