Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - ΕΠΟ: Τεράστια "τρύπα" 11 εκατομμυρίων στην ΕΠΟ - Φόβοι για... χουνέρι από τον Μπέο
| 2021-06-23 14:10:00

Τεράστια "τρύπα" 11 εκατομμυρίων στην ΕΠΟ - Φόβοι για... χουνέρι από τον Μπέο

Τεράστια "τρύπα" 11 εκατομμυρίων στην ΕΠΟ - Φόβοι για... χουνέρι από τον Μπέο

Το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα που δεν καλύπτεται και η κίνηση του Αχιλλέα Μπέου, που ενδέχεται να δημιουργήσει νέα και μεγαλύτερα προβλήματα στην Ομοσπονδία.

Το ταμείο της ΕΠΟ είναι… ελλειμματικό, όπως τουλάχιστον προκύπτει  από την έκθεση της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης προς την ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Το άνοιγμα, παρά το κέρδος που παρουσίασε η ομοσπονδία την τελευταία χρονιά, ξεπερνάει τα 11 εκατ. ευρώ!

Επίσης, όπως θα δείτε και στα όσα αναγράφονται στην σχετική έκεθση παρακάτω, υπάρχει ο... κίνδυνος από την αγωγή του Αχιλλέα Μπέου. Ο Δήμαρχος Βόλου όπως είχε δηλώσει, έδωσε εντολή στους δικηγόρους του στην Ελλάδα, αλλά και σε ειδικό γραφείο στην Ελβετία να καταθέσουν αγωγές αποζημίωσης ύψους 30 εκ. ευρώ τόσο κατά της UEFA, όσο και κατά της ΕΠΟ και της Super League, μετά την αθωωτική απόφαση της Δικαιοσύνης για τους στημένους αγώνες του 2011 που εκδόθηκε πριν από 2,5 χρόνια.

Στην έκθεση αναφέρονται τα εξής: «Ως προς το Λογιστικό Αποτέλεσμα, η Χρήση 2020 παρουσίασε κέρδος ύψους 281.237,43 €. Η Καθαρή θέση της Ομοσπονδίας διαμορφώθηκε στο ποσό των -11.313.128,67 €. Σας γνωρίζουμε ότι έχουν ασκηθεί αγωγές από τρεις προμηθευτές διεκδικώντας αποζημιώσεις συνολικού ποσού 21.700.000,00 ευρώ (Κάρτα Υγείας εταιρία PC SYSTEMS, αγωγή Μπέου για ηθική βλάβη ).

Η τελική έκβαση των αγωγών αυτών δεν μπορούμε να την προβλέψουμε σήμερα. Τέλος, διαπιστώσαμε ότι όλες οι Λογιστικές εγγραφές στα βιβλία της Ε.Π.Ο διενεργήθηκαν σύμφωνα με τις παραδεκτές αρχές της Λογιστικής Τεχνικής και Επιστήμης και σύμφωνα με το Νόμο 4308/2014 των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων (Ε.Λ.Π).

 

Στο σημείο αυτό, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Λογιστηρίου της Ομοσπονδίας για την άριστη συνεργασία και την πρόθυμη παροχή διευκρινίσεων σε κάθε απορία μας . Μετά από όλα αυτά η Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης, προτείνει στη Γενική Συνέλευση την έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού και την απαλλαγή της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο από κάθε ευθύνη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags