Facebook Pixel Euro 2020: Επικός Κιν για Άγγλους παίκτες που είναι σε καραντίνα - Απίστευτες ατάκες για τη... γυναίκα του (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-23 22:10:00

Επικός Κιν για Άγγλους παίκτες που είναι σε καραντίνα - Απίστευτες ατάκες για τη... γυναίκα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επικός Κιν για Άγγλους παίκτες που είναι σε καραντίνα - Απίστευτες ατάκες για τη... γυναίκα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γεγονός ότι οι Τσίλγουελ και Μάουντ βρίσκονται σε καραντίνα μετά την επαφή που είχαν, για 20 περίπου λεπτά, με τον Γκίλμουρ, της Σκωτίας, που είναι θετικός στον κορωνοϊό, σχολίασε με τον δικό του... απίθανο τρόπο ο για χρόνια αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Euro 2020: Με τον δικό τρόπο σχολίασε ο Ρό Κιν το γεγονός ότι οι Μάουντ και Τσίλγουελ, παίκτες της Εθνικής Αγγλίας, βρέθηκαν σε καραντίνα, αφού μίλαγαν επί περίπου 20 λεπτά με τον Σκωτσέζο Μπίλι Γκίλμουρ, που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο εμβληματικός Ιρλανδός, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή, όπου τόνισε για το γεγονός:

"Γιατί να μιλήσεις με αντίπαλο 20 λεπτά; Δεν έχει κανένα νόημα! Δεν μιλάω σε κανέναν περισσότερο από πέντε λεπτά." Η ιστορία βέβαια δεν τελείωσε εκεί, μιας και ο παρουσιαστής του είπε: "Εύχομαι η γυναίκα σου να έχει περισσότερα από πέντε λεπτά για να μπορεί να σου μιλήσει", με τον για χρόνια αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να απαντάει, "Όχι, ποτέ", ίσως στην κορυφαία συζήτηση που αφορούσε το Euro 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags