Facebook Pixel Ατρόμητος - Άρης: Super deal για Κουλούρη - "Οχι" σε τρομερή πρόταση από γνωστή ομάδα - Γιατί δεν πήγε στον Άρη
| 2021-06-23 17:24:00

Super deal για Κουλούρη - "Οχι" σε τρομερή πρόταση από γνωστή ομάδα - Γιατί δεν πήγε στον Άρη

Οι Μιχείες
Super deal για Κουλούρη - "Οχι" σε τρομερή πρόταση από γνωστή ομάδα - Γιατί δεν πήγε στον Άρη

Η υπέρβαση Ατρομήτου, η "σφήνα" πριν τις υπογραφές και τι έγινε με Τουλούζ. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τη μεγάλη επιστροφή του Ευθύμη Κουλούρη στο Περιστέρι, την πρόταση που ήρθε στα χέρια του 24 ωρες πριν την ανακοίνωση και τις συζητήσεις με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Ατρόμητος - Άρης: Αντικειμενικά μεταγραφική βόμβα για το επίπεδο του Ατρομήτου, αποτελεί η απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη. Μιλάμε για τον ίδιο παίκτη που πρίν απο 2 καλοκαίρια με την ίδια φανέλα βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League, έκανε μεταγραφή 3.500.000 ευρώ στην Τουλούζ, υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες φιξ καθαρές αποδοχές 520.000 ευρώ ενώ αποτελεί και εν ενεργεία διεθνή με την Εθνική Ελλάδας, με χρηματιστηριακή αξία 2.000.000!!

Αν η Τουλούζ δεν έπεφτε πέρσι στην δεύτερη κατηγορία και δεν έθετε θέμα μεταγραφής του στον προπονητή ο Κουλούρης, ίσως η καριέρα του στην γαλλική ομάδα να ήταν διαφορετική και σήμερα να μην βρισκόταν ξανά "κάτοικος Περιστερίου". Ενδεχόμενως όμως, κι αν η Τουλούζ κέρδιζε μέσω του μπαράζ την επιστροφή της στο Σαμπιονά τον περασμένο μήνα, ίσως να μην ηταν τώρα τόσο... εύκολη στο να λυθεί το συμβολαίο του χωρίς να πάρει ευρώ αλλά και πληρώνοντας  στον 25χρονο στράικερ ως αποζημίωση περίπου το 1/3 των συνολικών αποδοχών του για την επόμενη 2ετία. Θυμίζω πως τον Γεναρη ζητούσε 500.000 για να τον πουλήσει ενώ σττις αρχές Μαϊου είχε πέσει στις 300.000.

Η ουσία είναι πως μέ συνοπτικές διαδικασίες που κράτησαν λιγότερο απο 15 ημέρες, ο Κουλούρης επέστρεψε στην ομάδα που απογείωσε την καριέρα του, αυτή την φορα ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός, προσβλέποντας σε ένα δεύτερο...restart. Τον ξέρουν και τον γουστάρουν, τους ξέρει και τους γουστάρει, αν καταφέρει και ο νέος τεχνικός, ο Ισπανός Ανχελ Λόπεθ να βρει την σωστή χημεία , να κτίσει απο την αρχή μια νέα ομάδα και να φτιάξει ένα παραγωγικό σύνολο, κάλλιστα ο Κουλούρης μπορεί να αποκαταστήσει την διαχρονικά...ερωτική σχέση του με τα αντίπαλα δυχτια, που σταμάτησε παραπάνω απο ένα χρόνο στην Γαλλία.

Ο Κουλούρης πήρε στον Ατρόμητο το υψηλότερο συμβόλαιο για την νέα σεζόν, που αποτελεί μια μικρή υπέρβαση για τον ιδιοκτήτη Γιώργο Σπανό. Χωρίς τα μπόνους οι αποδοχές του θα ακουμπάνε τις 220.000 ευρώ τον χρόνο. Δεν επέστρεψε όμως, για τα λεφτά στο Περιστέρι ο 25χρονος διεθνής φορ, ούτε γιατί δεν είχε άλλες προτάσεις. 

Για παράδειγμα το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν απο την υπογραφή του στον Ατρόμητο και ενώ είχε ουσιαστικά ολοκληρωθεί η αποδεσμευσή του απο την Τουλούζ, στον Κουλούρη έφτασε σούπερ προσφορά (επίσημη και όχι στα λόγια) απο Τουρκία μεριά. Συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη τουρκική Αντάνα του έδινε περισσότερα χρήματα κι απο όσα καθάριζε στο Σαμπιονά. Για την ακρίβεια 600.000 ευρώ συν γερά μπόνους για παραμονή, θέση στην 8άδα και αριθμό γκολ.

Είναι αλήθεια πως ο Κουλούρης σκέφθηκε σοβαρά για λίγες ώρες, την προσφορά της Αντάνα αλλά στο τέλος μέτρησε πως έπρεπε να ξαναπαίξει ποδοσφαιρο σε ένα περιβάλλον που ήξερε πως θα τον στηρίξει, θα τον αγκαλιάσουν όλοι/θα τον βοηθήσουν για να επιστρέψει στις υψηλές πτήσεις παραγωγικότητας. Ετσί νωρίς το απόγευμα χθες κατευθύνθηκε στο "Μαζαράκειο", υπέγραψε το 2ετες συμβόλαιο και κυρίως ήταν ξανά και το έδειχνε πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Κι ας παίρνει λιγότερα περίπου 400 χιλιάρικα το χρόνο, σε σχέση με τον αν πήγαινε να παίξει στην Αντάνα.

Σημαντικές λεπτομέρειες που έκαναν την διαφορά σε αυτό το σπουδαίο deal για τον Ατρόμητο: πρώτη η παρουσία του Γιάννη Αγγελόπουλου, με τον Κορυδαλιώτη αθλητικό/τεχνικό διευθυντή να έχει το χάρισμα να πείθει έναν ποδοσφαιριστή, να τον κάνει να νιώθει πολύ καλά. Συνέβη και με τον Κουλούρη. Δεύτερη, η εμπλοκή του πολύ έμπειρου ατζέντη Βασίλη Παναγιωτάκη (των Γιαννούλη και Καρνέζη), ο οποίος ήταν αυτός που κέρδισε την εμμπιστοσύνη του "δύσκολου" Ευθύμη Κουλούρη, όταν ο τελευταίος τα έσπασε μετά απο 5χρόνια με τον Πολ Κουτσολιάκο και κυκλοφορούσε ελεύθερος στην πιάτσα, δεχόμενος απο τον Γενάρη και μετά πρέσινγκ απο πάρα πολλούς μάνατζερ (έκαναν... παρέλαση στο τηλεφωνό του).

Για επίλογο και κόντρα στους κακεντρεχεις που λένε και γράφουν πως ο Κουλούρης δεν είχε άλλες προτάσεις για αυτό και κατέληξε στον Ατρόμητο, να τους ενημερώσω πως εκτός απο την Αντάνα επίσημες προσφορές είχε απο τις Μακαμπί Τελ Αβίβ, Χαποέλ Μπερ Σεβα, την Λεχ Πόζναν, την Βιντεότον και απο ομάδα του Βελγίου!

Στην Ελλάδα όντως Ολυμπιακός κι ΑΕΚ δεν συγκινήθηκαν (είτε γιατί είχαν κλείσει στην θέση, είτε γιατί είχαν άλλες προτεραιότητες) ενω ο Άρης στον οποίο επίσης προτάθηκε και συζήτησε ο πατέρας του με τον Καρυπίδη, δεν τον έκοψε αλλά του είπε να περιμένει αφού πρέπει να ξεκαθαρίσει μέσα στον Ιούλιο αν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές. Αυτά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Μπαλοτέλι στην Ελλάδα- Τον... διαφημίζουν με τρελά λεφτά- Ποιος θα πάρει το τεράστιο ρίσκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags