Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν θέλει να φέρει στο Λιμάνι ο Μαρτίνς!
| 2021-06-24 10:00:00

Έκπληξη με αντι-Σεμέδο στον Ολυμπιακό - Ραντεβού με κορυφαίο ατζέντη - Μεταγραφή 3.5 εκατ. ευρώ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκπληξη με αντι-Σεμέδο στον Ολυμπιακό - Ραντεβού με κορυφαίο ατζέντη - Μεταγραφή 3.5 εκατ. ευρώ!

Προέρχεται από κορυφαία ομάδα και τον ξέρει πολύ καλά ο Μαρτίνς. Στο Λιμάνι γνωρίζουν πως ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται με το... ένα πόδι εκτός Ρέντη και για αυτό θέλουν να είναι έτοιμοι για τον αντικαταστάτη του. Το νέο όνομα στην "ερυθρόλευκη" λίστα και ποιος τον... σπρώχνει στην Ελλάδα.
 

Ολυμπιακός: Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες για την "επίσκεψη" του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Πορτογαλία όπου συναντήθηκε με τον γνωστό ατζέντη Ζόρζε Μέντες, για να συνομιλήσουν τόσο για τις υποθέσεις τόσο του Ρούμπεν Σεμέδο, όσο και αυτή του Ζοσέ Σα.

 Ειδικά για τον βασικό τερματοφύλακα των Ερυθρολεύκων φαίνεται ότι οι… ώρες του στον Πειραιά είναι μετρημένες, μιας και η Γούλβς απλά περιμένει την οριστική πώληση του Ρούι Πατρίσιο στην Ρόμα για να προχωρήσει στην επίσημη πρόταση στους πρωταθλητές. Μια τέτοια κίνηση θα φέρει σίγουρα αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία των πρωταθλητών, όμως φαίνεται ότι ο πολύ γνωστός ατζέντης έχει κι άλλα πράγματα στο… μυαλό του.

Αυτό που ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες είναι ότι ο Μέντες θέλει να δώσει σε ομάδα επιπέδου Champions League τον στόπερ της Φαμαλικάο, Ντιόγκο Κεϊρός. Ο συγκεκριμένος είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Πόρτο, όπου βρισκόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2020, χωρίς όμως να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, παρά τις εξαιρετικές κριτικές που είχε. Μάλιστα τη σεζόν 19-20 είχε αγωνιστεί στην βέλγικη Μουσκρόν καταγράφοντας 21 συμμετοχές, 19 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο, ενώ σκόραρε και ένα τέρμα στη νίκη της ομάδας του επί της Κορτάικ.

Με τους Δράκους δεν κατάφερε ποτέ να έχει συμμετοχή με την πρώτη ομάδα με αποτέλεσμα το περασμένο καλοκαίρι, να πωληθεί στην Φαμαλικάο έναντι 3,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο αρχηγός της Κ21 της Εθνικής Πορτογαλίας, έχει 16 εμφανίσεις και τέσσερα τέρματα, έκανε για πρώτη φορά μια πολύ γεμάτη χρονιά καθώς έπαιξε 20 φορές στην Liga NOS, ενώ άλλες δύο στο κύπελλο δείχνοντας στοιχεία πολύ καλού αμυντικού.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι θέλει να βρει κεντρικό αμυντικό, ειδικά αν ο Ρούμπεν Σεμέδο τελικά αποχωρήσει, με τον Μέντες να θέλει να τον δει να φοράει τα Ερυθρόλευκα. Μάλιστα πριν ένα χρόνο και την συμφωνία με την Φαμαλικάο, ο Ντιόγκο Κεϊρός είχε προταθεί στους πρωταθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό: "Τέλος" διεθνής Έλληνας άσος από Ολυμπιακό - Μεταγραφή-"μολότοφ" - Εντολή Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags