Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν οι οπαδοί στο Γ. Καραϊσκάκης - Σήμερα η ανακοίνωση
| 2021-06-24 14:52:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν οι οπαδοί στο Γ. Καραϊσκάκης - Σήμερα η ανακοίνωση

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν οι οπαδοί στο Γ. Καραϊσκάκης - Σήμερα η ανακοίνωση

Με αγωνία περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2021-22! Στις 17:00 η παρουσίαση των νέων καρτών από την ΠΑΕ!

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το πλάνο του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και το απόγευμα της Πέμπτης (24/6) θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έτοιμο σχέδιο για έκδοση εισιτηρίων διαρκείας που θα αντιστοιχεί στο 50% της χωρητικότητας του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να βγάλει μόνο διαρκείας και όχι ξεχωριστά εισιτήρια για κάθε παιχνίδι.

Η διάθεσή τους αναμένεται να γίνεται κατά κύριο λόγο μέσω ίντερνετ αλλά και κατόπιν ραντεβού με τη διαχείριση εισιτηρίων προκειμένου να μην παρατηρηθεί συνωστισμός στο γήπεδο.

Ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι θα έχουν προτεραιότητα να πάρουν διαρκείας, αλλά το πιθανότερο είναι πως οι εμβολιασμένοι είναι εκείνοι που θα μπορέσουν να κλείσουν θέση στο φαληρικό γήπεδο. Στον Ολυμπιακό περιμένουν και τις διευκρινίσεις από την κυβέρνηση, αλλά είναι έτοιμοι για τις ανακοινώσεις.

Πηγή: fosonline.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags