Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τον "καθάρισαν" Μπόλονι και Γιοβάνοβιτς - Αυτόν ήθελαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, υπογράφει στον ΠΑΟ!
| 2021-06-24 20:42:00

Τον "καθάρισαν" Μπόλονι και Γιοβάνοβιτς - Αυτόν ήθελαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, υπογράφει στον ΠΑΟ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Τον "καθάρισαν" Μπόλονι και Γιοβάνοβιτς - Αυτόν ήθελαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, υπογράφει στον ΠΑΟ!

Η "κλοπή" και τα πολλά λεφτά που δίνει ο Ατρόμητος στο Τριφύλλι. Το Sportdog.gr παρουσιάζει αποκαλυπτικά παρασκήνια για τις Ακαδημίες των Πρασίνων. Ποιον... τελείωσαν από τον σύλλογο οι δύο προπονητες μιλώντας στον Γιάννη Αλαφούζο και οι πιτσιρικάδες που ήδη κάνουν ντόρο.

Παναθηναϊκός: Η στήλη είναι αφιερωμένη εξ ολοκλήρου σε πρώην και νυν μέλη της (πολυσυζητημένης) Ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Με αποκαλύψεις για τον 4πλασιασμό των τροφείων για τον Τζαβίδα που θα πληρώσει ο Ατρόμητος, για το ποιοι "έφαγαν" τον Συλαϊδόπουλο, για τα "γυμνάσια"(;) στον Καλοσκάμνη και για το "κλειδωμα" του Λιατίφη.

1η) Για τον Ιούλιο πάει η ανακοίνωση της απόκτησης του Μάριου Τζαβίδα από τον Ατρόμητο. Το super talent της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού έχει πάρει την απόφαση του, μέχρι και αποχαιρετιστήρια βραδιά κανόνισε μέσα στο σαββατοκύριακο για τους πρώην συμπαίκτες του... 

2η) Το εντυπωσιακό είναι πως παρότι άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του αφού πλέον για τα τροφεία σε Ακαδημία σουπερλιγκάτης ΠΑΕ, που θα πληρώνονται σε περίπτωση που γίνει επαγγελματίας από άλλη ελληνική ομάδα, η χρονιά (με την αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας) θα αποτιμάται με 20.000 ευρώ αντί των 7.500 μέχρι τώρα ενώ μετά την 3ετία, το ποσό θα διπλασιάζεται... 

3η) Κατά συνέπεια η απόκτηση του Τζαβίδα θα στοιχίσει στον Ατρόμητο κοντά στις 170.000 ευρώ. Θα βγάλει και χρήματα δηλαδή από αυτόν ο Παναθηναϊκός! Μιλάμε για σημαντικό ποσό, για τα δεδομένα της περιστεριώτικης ΠΑΕ, αφού θα είναι ισόποσο με ένα από τα κορυφαία ετήσια συμβόλαια της. Επίσης, ο 18χρονος Τζαβίδας υπολογίζεται για την 3άδα των φορ της πρώτης ομάδας του Ατρομήτου!!

4η) Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας λύσης συνεργασίας ολοκληρώθηκε χθες στον Παναθηναϊκό. Αυτής του Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, βοηθού του Λάζλο Μπόλονι και δις υπηρεσιακού τεχνικού μετά τις απολύσεις του Πογιάτος και του Ρουμάνου κόουτς, την περασμένη σεζόν. Μια επιβεβαίωση της στήλης, η οποία κόντρα στην δημοφιλία και την αποθέωση που γνώριζε ο κόουτς από την Κω (για μια 6ετία στην "πράσινη" Ακαδημία), από τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, είχε γράψει και ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο πως ο Αλαφούζος θα τον "τελείωνε" απο το κλάμπ. Και δεν θα συνέχιζε ούτε επιστρέφοντας στην Ακαδημία, ούτε πηγαίνοντας στον Παναθηναϊκό Β´!! Και μας δικαίωσε το αφεντικό που είχε ακούσει τον Μπόλονι να του "θάβει" τον  πρώην συνεργάτη του (ο Λάζλο θεωρούσε πως ο Συλαϊδόπουλος κοινώς του έσκαβε τον λάκκο) αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην τον θέλει στο τιμ του!!

5η) Δεν ξέρω αν η επιλογή Τζαβίδα να πάει στον Ατρόμητο, επηρεάσει την επαγγελματοποίηση του Καλοσκάμνη στον Παναθηναϊκό, επειδή έχουν τον ίδιο ατζέντη. Κοινώς την... πληρώσει ο δεύτερος για την διαχείριση και την απώλεια του πρώτου. Πάντως στα δυο τελευταία ματς της Κ19  έφαγε πάγκο ενώ τον κατέβασαν ξανά για ματς στην Κ17, όπου και ηλικιακά ανήκει. Ο Καλοσκάμνης βέβαια είναι πολύ μεγάλο ταλέντο και καλό θα είναι στον Παναθηναϊκό να... προσέχουν γιατί παραμονεύουν κίνδυνοι.

6η) Όπως και για τον  Χρήστο - Παναγιώτη Λιατίφη, τον συνομήλικο του (γεννημένο το 2005) Ερετριανό μέσο, για τον οποίο οι "πράσινοι" έμαθαν πως έριξαν δίκτυα τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ. Για αυτό και επίσπευσαν την διαδικασία να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το που συμπλήρωσε τα 16 του χρόνια!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ηγέτης στον Παναθηναϊκό, θα παίξει βασικός αν... - Να βρουν το κουμπί του - Τον ήθελε και η ΑΕΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags