24/06/21 - 19:43

Παρουσίασε τα διαρκείας ο Ολυμπιακός - Πόσα θα διατεθούν - Τι ζήτησαν από τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παρουσίασε τα διαρκείας ο Ολυμπιακός - Πόσα θα διατεθούν - Τι ζήτησαν από τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
1.036views

Στην διάθεση των φιλάθλων των Ερυθρολεύκων είναι τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2021-22, μέσα από την παρουσίαση που έκανε η ΠΑΕ έχοντας τίτλο "ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ στο γήπεδο".

Ολυμπιακός: Μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, του διευθυντή επικοινωνίας, Νίκου Γαβαλά και του υπεύθυνου διαχείρισης εισιτηρίων Παναγιώτη Μπαντούνα οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Όπως τονίστηκε η διάθεση θα ξεκινήσει από τις 29/6, ενώ θα διατεθούν τα μισά από όσα είχαν κυκλοφορήσει τη σεζόν 2019-20, χρονιά που έκλεισαν τα γήπεδα λόγω κορωνοϊού.

Παράλληλα εκτός από την έκκληση για εμβολιασμό του κόσμου, οι άνθρωποι της ΠΑΕ τόνισαν ότι θα υπάρχει προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν ήδη εμβολιαστεί αι ότι θα τηρηθεί όπως πάντα απαρέγκλιτα κάθε πρωτόκολλο υγείας, με βάσης τις αποφάσεις της πολιτείας και της επιτροπής των ειδικών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με το σύνθημα «ξανά μαζί» παρουσίασε την Πέμπτη 24 Ιουνίου τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2021-2022. Δυστυχώς, η πανδημία δεν επέτρεψε για περισσότερο από ένα χρόνο να υπάρχει φίλαθλος κόσμος στα γήπεδα, ενώ περιορισμοί θα υπάρχουν και φέτος, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς. Για αυτόν τον λόγο θα διατεθεί το 50% των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020 θα έχουν σειρά προτεραιότητας στην αγορά μόνο στις θύρες που είχαν ή στις θύρες με αντίστοιχο κόστος και αυστηρά στις συγκεκριμένες ημέρες που αναγράφονται, ενώ δεν θα έχουν τη δυνατότητα επιλογή θέσης.

Για τις θύρες 3 έως 7 δεν θα διατεθούν online τα εισιτήρια, αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού. Επίσης, για τη θύρα VIP θα διατεθούν μόνο 50 θέσεις, καθώς οι υπόλοιπες είναι δεσμευμένες από το πρωτόκολλο της UEFA. Οι παλαιοί κάτοχοι διάρκειας VIP θα μπορούν να επιλέξουν θέσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, στις θύρες VVIP ή 33.

Σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές, τα φετινά εισιτήρια διαρκείας που θα τυπωθούν, δεν θα διαθέτουν τη σχετική αποτύπωση barcode και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email.

Στην περίπτωση που εκδοθεί σχετική νομοθεσία βάσει της οποίας θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε ποσοστό μικρότερο του 50%, θα επιλέγονται τυχαία σειρές εναλλάξ και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email. Το ποσοστό των εισιτηρίων διαρκείας σε κάθε αγώνα θα προκύπτει αντιστοίχως από το ποσοστό εισόδου στα γήπεδα ανά θύρα.

Όσοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας δεν παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες λόγω μη επιλογής τους κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, προβλέπεται αναλογική έκπτωση στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας που θα εκδοθούν για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Για όλα τα Εισιτήρια Διαρκείας θα υπάρχουν μία σειρά από προνόμια και προσφορές. Η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας θα γίνεται με τους παρακάτω δύο τρόπους:

1) Online
Τις εκάστοτε ημερομηνίες για συγκεκριμένες θύρες σύμφωνα με το πρόγραμμα διάθεσης και ώρα έναρξης στις 09:30. Εφόσον περισσέψουν εισιτήρια από τα τηλεφωνικά ραντεβού, θα είναι διαθέσιμα online στις 18:30.

2) Από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 210 48 00 920 την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διάθεσης και θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό sms με την ώρα του ραντεβού.
Θα εξυπηρετούνται μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης ημέρας / θυρών. Το ραντεβού θα ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Χωρίς την επίδειξη sms δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από τα εκδοτήρια"
, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ