Facebook Pixel Euro 2020: Δεν το πήραν... ψύχραιμα οι Άγγλοι - Επικό πρωτοσέλιδο της Daily Mail για τον αγώνα με Γερμανία (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-24 22:35:00

Δεν το πήραν... ψύχραιμα οι Άγγλοι - Επικό πρωτοσέλιδο της Daily Mail για τον αγώνα με Γερμανία (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν το πήραν... ψύχραιμα οι Άγγλοι - Επικό πρωτοσέλιδο της Daily Mail για τον αγώνα με Γερμανία (ΦΩΤΟ)

Τα Τρία Λιοντάρια κατέκτησαν την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου στο Euro 2020 και στην φάση των "16" ετοιμάζονται να υποδεχθούν στο Γουέμπλεϊ τα Πάντσερ, όμως αν κρίνουμε από το πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Euro 2020: Η αναμέτρηση της Αγγλίας και της Γερμανίας είναι αυτή που κλέβει την... παράσταση στην φάση των "16" της διοργάνωσης, όμως αυτό δεν φάνηκε να αρέσει στον Τύπο της Βρετανίας, μιας και το... προηγούμενο με τα Πάντσερ είναι άσχημο.

Έτσι την Πέμπτη (24/6) η Daily Mail έγραψε, στο πρωτοσέλιδό της, αυτό που μάλλον σκέφτονται όλοι οι Άγγλοι "Ωχ, όχι. Όχι πάλι οι Γερμανοί".

Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που βρέθηκαν Άγγλοι και Γερμανοί σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν το 1996, στο ίδιο γήπεδο που θα γίνει και η αναμέτρηση για το Euro 2020, το Γουέμπλεϊ, για τα ημιτελικά της τότε διοργάνωσης, με τα Πάντσερ να περνάνε στον τελικό στην διαδικασία των πέναλτι, αποτέλεσμα που έκρινε η αστοχία του τωρινού Ομοσπονδιακού των Τριών Λιονταριών, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags