Facebook Pixel "Βόμβες" από Έλληνα επιθετικό που παίζει στο εξωτερικό - "Θα σκεφτόμουν να γυρίσω Ελλάδα..."
| 2021-06-24 22:21:00

"Βόμβες" από Έλληνα επιθετικό που παίζει στο εξωτερικό - "Θα σκεφτόμουν να γυρίσω Ελλάδα..."

Sportdog Team
"Βόμβες" από Έλληνα επιθετικό που παίζει στο εξωτερικό - "Θα σκεφτόμουν να γυρίσω Ελλάδα..."

Συνέντευξη έδωσε διεθνής Έλληνας επιθετικός με πλούσια καριέρα εκτός των... συνόρων ανοίγοντας την καρδιά του για τις δύσκολες ώρες που έζησε σε σύλλογο που αγωνίστηκε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί ξανά στη Super League.

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 έδωσε ο Έλληνας επιθετικός όπου αναφέρθηκε τόσο στις δυσκολίες που πέρασε όταν ήταν εκτός ομάδας στην Άσκολι, όσο και στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Για το γάμο του, την κόρη που περιμένει και σε ποια χώρα που έζησε ένιωσε καλύτερα:

"Θα αλλάξουν τα πράγματα πλέον γιατί περιμένω κοριτσάκι. Εκεί θα αλλάξουν πολλά. Είμαι 29. Έχω γυρίσει σε πολλές χώρες. Στην Έβερτον ήμουν πιτσιρικάς και έπαιξα στην Premier League. Η Νότιγχαμ έχει εξελιχθεί πάρα πολύ, είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία παρ’ ότι είναι χρόνια στην Championship. Η Αγγλία είναι κάτι πολύ διαφορετικό και στη Γ’ και στη Δ’ Εθνική. Είναι όλα εξωπραγματικά στην Αγγλία".

Για το τι συνέβη στην Άσκολι και έμεινε εκτός ομάδας:

"Να μου έλεγαν τη χειρότερη εκδοχή πριν πάω στην Άσκολι δεν θα την πίστευα με τίποτα. Έγιναν πράγματα που δεν τα ήξερα. Όπως με προσέγγισαν, δεν με προσέγγισε καμία άλλη ομάδα. Είχα συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Τι πιο καλό να είσαι πολύ καλά, να παίξεις μια χρονιά, να μένεις ελεύθερος και να δεις τι θα κάνεις. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, μίλησα με την οικογένειά μου και συμφώνησα να πάμε εκεί. Βρήκα έναν μεγάλο Γολγοθά. Είναι η μόνη ομάδα που συνάντησα και είχε 3 αθλητικούς διευθυντές! Έφερναν διαρκώς παίκτες. Έφεραν 22 καινούριους ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία.

Σε κάθε θέση είχαμε 4 παίκτες. Έσπασα νωρίς τα πλευρά μου, είχαμε αλλαγές με τεχνικούς διευθυντές, αλλάξαμε και 3 προπονητές. Καθόμουν και κοιτούσα τις εξελίξεις σαν να έβλεπα τηλεόραση.

Έχει μεγάλη ιστορία η Άσκολι, ετοιμάζεται να φτιάξει καινούριο γήπεδο. Βλέπαμε πολλά νέα πρόσωπα, πολλοί δεν μιλούσαν αγγλικά… Σαπουνόπερα. Ο τελευταίος προπονητής που ήρθε, άλλαξε 14-15 άτομα, έφερε άλλους τόσους. Μιλήσαμε με τον προπονητή, δεν κατάφερε ο μάνατζερ να φύγω να δείξω στο εξωτερικό πράγματα που μπορώ και έμεινα ελεύθερος από την ομάδα. Δεν μπορούσα να συνεχίσω να το ζω αυτό. Ήθελα να σώσω το 6μηνο. Ήταν ένας κακός χρόνος, να φύγει, να μην τον θυμάμαι".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

"Ευτυχώς είχα προπονητή για έξτρα δουλειά, θέλω να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Ήμουν εντελώς εκτός ομάδας και είχα προπονητή. Γύρισα πολύ έτοιμος. Δεν έχω σταματήσει. Για πρώτη φορά είμαι ελεύθερος στην καριέρα μου σ’ αυτή τη φάση. Δεν έχω σταματήσει λεπτό".

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του:

"Θα δείξει. Ακόμα είναι σχετικά νωρίς. Το εξωτερικό είναι προτεραιότητά μου. Έγιναν αλλαγές στη ζωή μου, περιμένω το παιδί και θα δούμε. Το σκέφτομαι κι αυτό, να συνεχίσω στην Ελλάδα. Θέλω να εξετάσω πολύ κοντά όλους τους παράγοντες. Έφυγα βιαστικά για την Ιταλία και μου κόστισε πολύ αυτό. Πλέον δεν είμαι μόνος μου και σίγουρα όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν παιδιά το καταλαβαίνουν αυτό. Δεν θα αρνηθώ μια πάρα πολύ καλή πρόταση βέβαια. Είμαι πολύ θετικός και έτοιμος ψυχολογικά και σωματικά".

Για την επιστροφή του Ευθύμη Κουλούρη στην Ελλάδα:

"Έκανε πολύ καλά. Είχε να παίξει καιρό εκεί. Απ’ ότι κατάλαβα… έμπλεξε εκεί. Έφυγε με πολύ καλή χρονιά και θα ομορφύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το αν έχει προτάσεις από ελληνικές ομάδες:

"Δεν έχει υπάρξει ακόμη ενδιαφέρον. Και για το εξωτερικό. Σε κάποιες χώρες το EURO πηγαίνει πίσω τις μεταγραφές. Δεν είμαι 21, αλλά δεν είμαι και 35. Πιστεύω αυτή να είναι η χρονιά μου. Είμαι διψασμένος και αποφασισμένος".

Για τον αγαπημένο του Ηρακλή:

"Κάποιες προπονήσεις έκανα εκεί πίσω από τη Μίκρα και συζητώ όσο μπορώ για την ομάδα. Είναι σε θετική πλευρά τα πράγματα. Ελπίζω να πάνε καλά. Ελπίζω σε 2-3 χρόνια να είναι εκεί που πρέπει η ομάδα. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο. Είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία ο Ηρακλής, δεν είναι μόνο η ομάδα μου από μικρό παιδί. Είναι πολύ κρίμα να λείπει ο Ηρακλής από τη Super League. Να έρθει και να μείνει για πάντα στη μεγάλη κατηγορία".

Για το γάμο του Σταφυλίδη:

"Χθες έγινε, μπήκε κι αυτός στον χορό. Πήρε μια κοπέλα που την ξέρει χρόνια, είναι αγαπημένοι. Φεύγει Γερμανία για προετοιμασία. Δεν ξέρω αν θα είμαστε συμπαίκτες στο μέλλον. Με τον Κώστα γνωριζόμαστε 15 χρόνια. Μια φορά να είμαστε συμπαίκτες και τι στον κόσμο, λέγαμε αρκετές φορές. Βρισκόμασταν με κλειστά μάτια στις Εθνικές ομάδες", είπε ο Απόστολος Βέλλιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags