Facebook Pixel ΑΕΚ: Πάμε για τρελή... τράμπα - Εκεί σκέφτονται τον Κάτας και ανοίγουν τον δρόμο στην ΑΕΚ
| 2021-06-24 23:12:00

Πάμε για τρελή... τράμπα - Εκεί σκέφτονται τον Κάτας και ανοίγουν τον δρόμο στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
Πάμε για τρελή... τράμπα  - Εκεί σκέφτονται τον Κάτας και ανοίγουν τον δρόμο στην ΑΕΚ!

Ο Ισραηλινός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό από το απόγευμα της Πέμπτης (24//6), όμως είναι πολύ πιθανό να βρει πολύ άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι που αν συμβεί θα βοηθήσει πολύ την Ένωση στην δική της προσπάθεια να κλείσει το κατάλληλο πρόσωπο για το τιμόνι της... ομάδας.

ΑΕΚ: Παρελθόν θέλει να αποτελέσει ο Στέφανος Δέδας από την Χαποέλ Χονόν, όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της ομάδας Εϊτάν Λαντσίανο. Μάλιστα ο Ισραηλινός ανέφερε ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει δεχθεί κρούση από την Ένωση και μέχρι την Κυριακή (27/6) θα έχει παρθεί η οριστική απόφαση.

Ένας όμως παράγοντας που μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα είναι το γεγονός ότι, όπως ανέφερε ο Λαντσιάνο, η Χολόν θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για τον Ισραηλινό πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού.

"Ήταν μία έκπληξη για μένα όταν άκουσα την απόφαση του Δέδα, πριν από μερικές ημέρες. Μέχρι την Κυριακή (27/6) θα πάρουμε την απόφασή μας και φυσικά θα χρειαστούμε μία εναλλακτική λύση προπονητή. Το όνομα του Όντεντ Κάτας είναι πολύ ενδιαφέρον και αξίζει", είπε ο Λαντσιάνο για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Στέφανο Δέδα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags