Facebook Pixel Euro 2020: Απίστευτοι οι Άγγλοι - Χιλιάδες καταγγελίες στο BBC για την μετάδοση του τραυματισμού του Έρικσεν
| 2021-06-24 22:07:00

Απίστευτοι οι Άγγλοι - Χιλιάδες καταγγελίες στο BBC για την μετάδοση του τραυματισμού του Έρικσεν

Sportdog Team
Απίστευτοι οι Άγγλοι - Χιλιάδες καταγγελίες στο BBC για την μετάδοση του τραυματισμού του Έρικσεν

Η κατάρρευση του Δανού ποδοσφαιριστή στον αγώνα με την Φινλανδία πάγωσε τον πλανήτη, με την UEFA, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης να δείχνει, παρά τα όσα λέει, πολύ σκληρές εικόνες, κάτι που εξόργισε πολλούς θεατές, αλλά όχι τόσο πολλούς όσο τους Βρετανούς που ήταν πραγματικά έξαλλοι.

Euro 2020: Η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο Πάρκεν έχει μείνει χαραγμένη σε εκατομμύρια κόσμο που παρακολουθούσαν την σκηνή με κομμένη ανάσα.

Η UEFA παρά το γεγονός ότι δεν θέλει να δείχνει σκηνές εκτός ποδοσφαίρου, επέτρεψε να προβληθούν για αρκετά δευτερόλεπτα οι προσπάθειες των διασωστών να προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Αυτό προκάλεσε την οργή των Άγγλων, που ήταν έξαλλοι με τον τρόπο που προβλήθηκε στο συμβάν από το BBC, με 6.417 να εκφράζουν τα παράπονά τους για εκτεταμένη προβολή σκληρών εικόνων από την Κοπεγχάγη.

Από την πλευρά του το βρετανικό δίκτυο ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά έριξε το... μπαλάκι στην UEFA καθώς αυτή είναι υπεύθυνη για όσα προβάλλονται στο Euro 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags