Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Τουρσουνίδης: "Καμπανάκι" Τουρσουνίδη για Ιβάν και Λουτσέσκου για μεταγραφές - "Πρέπει να έρχονται παίκτες με.."
| 2021-06-24 23:05:00

"Καμπανάκι" Τουρσουνίδη για Ιβάν, Λουτσέσκου και μεταγραφές: "Πρέπει να έρχονται παίκτες με.."

Sportdog Team
"Καμπανάκι" Τουρσουνίδη για Ιβάν, Λουτσέσκου και μεταγραφές: "Πρέπει να έρχονται παίκτες με.."

Θέση για το πως πρέπει να κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε ο παλαίμαχος αρχηγός της ομάδας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις πιθανές αποχωρήσεις Τζόλη και Σφιντέρσκι από την Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Γιώργος Τουρσουνίδης: Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metropolis 95.5 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε τόσο στις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν, αλλά και στις πιθανές αποχωρήσεις Τζόλη και Σφιντέρσκι.

"Σίγουρα πρέπει να υπάρχει ένα πρόσωπο για τις μεταγραφές. Με την έλευση του Λουτσέσκου που ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται πανικός για το πότε θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής στην ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι γίνονται επαφές και θεωρώ ότι αυτός που θα έρθει θα είναι μετά από συννενόηση του Λουτσέσκου με την διοίκηση. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να έρχονται παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα. Αυτοί που θα έρθουν να είναι κάτι το εξαιρετικό και καλύτεροι από το υπάρχον ρόστερ. Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές που μπορείς να βρεις. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να φέρει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές".

Για το μέλλον του Τζόλη και του Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ:

"Είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ο Τζόλης είναι μεγάλο περουσιακό στοιχείο του συλλόγου. Πιστεύω θα έρθει μεγάλη πρόταση αν δεν έχει έρθει ακόμα και για τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσει σε μια τέτοια ηλικία. Το κασέ του Σφιντέρσκι ανέβηκε με τις εμφανίσεις του στο Euro και εφόσον έρθει πρόταση δεν χρειάζεται να προβληματιστεί ο ΠΑΟΚ και να μπει σε συζητήσεις. Όποιος και να φύγει από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι", είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags