Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Νέα τροπή στην υπόθεση Τσιμίκα - Αυτή η ομάδα ετοιμάζεται για πρόταση στη Λίβερπουλ
| 2021-06-24 23:28:00

Νέα τροπή στην υπόθεση Τσιμίκα - Αυτή η ομάδα ετοιμάζεται για πρόταση στη Λίβερπουλ!

Sportdog Team
Νέα τροπή στην υπόθεση Τσιμίκα - Αυτή η ομάδα ετοιμάζεται για πρόταση στη Λίβερπουλ!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να ακουγόταν έντονα από το Νησί ότι ο Γιούργκεν Κλοπ σκέφτεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Έλληνα αμυντικό στους Κόκκινους, όμως νέα δημοσιεύματα κάνουν την εμφάνισή τους και αλλάζουν τελείως το τοπίο σε σχέση με το που θα αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού την επόμενη χρονιά.

Κώστας Τσιμίκας: Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να σκόπευε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Έλληνα αμυντικό στην Λίβερπουλ και να είναι το... μπακ απ του Ρόμπερτσον, όμως οι Ιταλοί επιμένουν στα δημοσιεύματα για πιθανή μετακίνηση του παίκτη στους Παρτενοπέι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο ιταλικός σύλλογος έχει αποφασίσει να κάνει κίνηση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, με την μορφή δανεισμού, ενώ μάλιστα λένε ότι έχει γίνει και μια πρώτη κρούση με την πλευρά του παίκτη ώστε να μάθουν αν είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Serie A. 

Παράλληλα, άλλα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι αν ο Κώστας Τσιμίκας δεν θέλει να πάει στη Νάπολι, τότε σαν εναλλακτικές επιλογές υπάρχουν ο Νούνο Ταβάρες της Μπενφίκα και ο Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags