Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας: Ο Πέλκας κάνει διακοπές αλλά σκέφτεται τον ΠΑΟΚ του... 2027 - Αυτόν θέλει να... φέρει (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-25 00:13:00

Ο Πέλκας κάνει διακοπές αλλά σκέφτεται τον ΠΑΟΚ του... 2027 - Αυτόν θέλει να... φέρει! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο Πέλκας κάνει διακοπές αλλά σκέφτεται τον ΠΑΟΚ του... 2027 - Αυτόν θέλει να... φέρει! (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι κρυφό ότι ο ΄Έλληνας παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι... άρρωστος με τον Δικέφαλο του Βορρά, έτσι ακόμα και όταν κάνει διακοπές ετοιμάζει την ομάδα του μέλλοντος των Ασπρόμαυρων "ετοιμάζοντας" μάλιστα και... σούπερ μεταγραφή!

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας: Τις διακοπές του συνεχίζει στη Μύκονο ο Έλληνας διεθνής της Φενέρμπαχτσε, καθώς λίγες μέρες πριν αρραβωνιάστηκε στη Θεσσαλονίκη την αγαπημένη του Κυβέλη Μάρδα, ανάμεσα σε πολλούς συγγενείς και φίλους.

Έτσι στο Νησί των Ανέμων ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά συνάντησε τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αγωνίζεται δανεικός στην Γουέστ Χαμ, Τζέσε Λίνγκαρντ, όπου και αυτός απολαμβάνει τις διακοπές του στο Αιγαίο.

Μάλιστα ο Δημήτρης Πέλκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφία, γράφοντας... "ΠΑΟΚ 2027", θέλοντας να κάνει μια... ευχή για να συναντηθούν ξανά στη Τούμπα μετά από μερικά χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags