Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το όνομα του Τόμας Βάτσλικ κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων
| 2021-06-25 10:00:00

"Να υπογράψει σήμερα στον Ολυμπιακό - Θα ήταν MVP στο Euro - Αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα…"

του Γιώργου Κτενά
"Να υπογράψει σήμερα στον Ολυμπιακό - Θα ήταν MVP στο Euro - Αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα…"

Ο Νο1 στόχος των Πειραιωτών και ο κίνδυνος να χαθεί αν αργήσουν. Ποιος είναι ο... εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς, τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία δύο χρόνια και το εξαιρετικό βιογραφικό. Θα έρθει και θα παίξει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι βασικός!
 

Ολυμπιακός: Το όνομα του Τόμας Βάτσλικ κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, καθώς ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Λυκάκη, που γνωρίζει όσο λίγοι στην Ελλάδα το ισπανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με τον πρώην άσο της Σεβίλλης.

"Για αυτό έφαγε πάγκο στη Σεβίλλη - Επιρρεπής στους τραυματισμούς - Πότε έμεινε στο περιθώριο"

"Την καλή του χρονιά την έκανε πρόπερσι. Έκανε πολύ καλό ξεκίνημα με Σεβίλλη, όλα πήγαιναν καλά, αλλά είχε έναν τραυματισμό, κάθισε και η πρώτη καραντίνα, οπότε τον άφησε πίσω. Μετά την καραντίνα ο Λοπετέγι, πέρσι τον Ιούνιο, ο Βάλτσικ είχε προβληματατάκια τραυματισμών (είναι γενικά επιρρεπής στους τραυματισμούς), και έπαιζε ο Μπόνο. Η Σεβίλλη πήρε, τελικά, άλλη μια φορά το Γιουρόπα Λιγκ και ο Μπόνο ήταν πρωταγωνιστής", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Β. Λυκάκης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Οπότε όταν άρχισε η επόμενη σεζόν και ο Μπόνο έχει πάρει προβάδισμα. Ξεκίνησε δυνατά η Σεβίλλη, κατοχυρώθηκε η θέση βασικού και ο Βάτσλικ έμεινε κάπως στο περιθώριο. Είχε και φέτος κάποιους μικροτραυματισμούς, έπαιξε λίγο στο Κύπελλο, στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιζε ο βασικός τους. Από τον Μάρτη είναι γνωστό ότι δεν θα ανανέωνε, γιατί η Σεβίλλη έχει κλείσει τον Ντμίτροβιτς",

"Θα ήταν MVP της Τσεχίας αν... - Καλύτερος από Σα - Να υπογράψει σήμερα στον Ολυμπιακό γιατί..."

Πώς τον βλέπεις τώρα στο Euro;

"Στο Euro πηγαίνει καλά και θεωρώ ότι έβγαινε MVP στο πρώτο παιχνίδι της Τσεχίας, αν δεν είχε μπει το γκολ από το κέντρο. Γενικά είναι πολύ καλός τερματοφύλακας στις αποκρούσεις, αλλά έχει προβληματάκια στην έξοδο. Επίσης, δεν είναι καλός στο να παίξει με την μπάλα από πίσω, εκεί υστερεί".

Μπορεί να γίνει αντι-Σα στον Ολυμπιακό;

"Σαν όνομα είναι σε καλύτερο επίπεδο. Το Σα τον κρίναμε στο γήπεδο, αλλά εδώ έχουμε ότι ο Βάτσλικ έρχεται από Σεβίλλη. Με βάση το βιογραφικό του είναι καλύτερος από τον Σα, αλλά ο καθρέφτης πάντα είναι το γήπεδο. Μπορεί με 3 γκέλες να αρχίσουν οι γκρίνιες. Αλλά με βάση το βιογραφικό του είναι καλύτερος από τον Πορτογάλο".

Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε για την περίπτωσή του;

"Το θέμα με τους τραυματισμούς, φαίνεται ότι είναι επιρρεπής. Εκτός αν το παιδί ήταν άτυχο την τελευταία διετία και του κάθισαν τραυματισμοί. Ίσως μπορούμε να σταθούμε σε αυτό. Αν προχωρήσει περισσότερο η Τσεχία, σίγουρα θα προχωρήσουν έχοντας σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά τους. Αν είναι, λοιπόν, ας κάνει σήμερα τη μεταγραφή ο Ολυμπιακός, γιατί θα γίνει το παιχνίδι με την Ολλανδία και θα το δει όλη η Ευρώπη. Αν κάνει δύο-τρεις μεγάλες αποκρούσεις εκεί;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-"ΜΠΑΜ" στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Top class παιχταράς - Θα ξεχάσουν όλοι τον Σα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags