Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η αναχώρηση Ολυμπιακού - Το απίθανο μαλλί του Κουντέ και οι στυλάτοι Ελ Αραμπι-Εμβιλά (BINTEO)
| 2021-06-25 14:08:00

Η αναχώρηση Ολυμπιακού - Το απίθανο μαλλί του Κουντέ και οι στυλάτοι Ελ Αραμπι-Εμβιλά (BINTEO)

Sportdog Team
Η αναχώρηση Ολυμπιακού - Το απίθανο μαλλί του Κουντέ και οι στυλάτοι Ελ Αραμπι-Εμβιλά (BINTEO)

Οι Πειραιώτες συνήθιζαν να πηγαίνουν στο Μόναχο με πτήση της γραμμής και από εκεί οδικώς στην Αυστρία. Φέτος, όμως, θα μεταβούν με τσάρτερ στο Ίνσμπρουκ.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και η σημαντικότερη συνέχεια θα δοθεί στην Αυστρία.

Μάλιστα σε αντίθεση με ότι κάνει όλα τα χρόνια που πηγαίνει στην Αυστρία ο Ολυμπιακός επέλεξε φέτος να βάλει τσάρτερ για τη μετακίνηση του. Οι Πειραιώτες συνήθιζαν να πηγαίνουν στο Μόναχο με πτήση της γραμμής και από εκεί οδικώς στην Αυστρία. Φέτος, όμως, θα μεταβούν με τσάρτερ στο Ίνσμπρουκ.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Θανάσης Ανδρούτσος δήλωσε: «Εχουμε πολλά φιλικά στην Αυστρία κι αυτό είναι καλό για να πάρουν όλοι παιχνίδια στα πόδια τους. Να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, στο ίδιο μοτίβο και πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά παιχνίδια, πρώτα απ’ όλα για τα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Θέλει προσοχή, όποια από τις δύο ομάδες και να βρεθεί μπροστά μας, είναι καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια.

Είναι ακόμα η αρχή. Στόχος μας πάλι είναι να νικάμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη, όπως κάθε χρόνο».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags