Facebook Pixel ΑΕΚ - Αντόνιο Μπαρέκα: Πάει για σούπερ μεταγραφή η ΑΕΚ - Ετοιμάζεται για "μπαμ" με παίκτη από τη Μονακό (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-26 18:51:00

Πάει για σούπερ μεταγραφή η ΑΕΚ - Ετοιμάζεται για "μπαμ" με παίκτη από τη Μονακό! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πάει για σούπερ μεταγραφή η ΑΕΚ - Ετοιμάζεται για "μπαμ" με παίκτη από τη Μονακό! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί στην Ένωση να μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα ονόματα του Γιώργου Τζαβέλλα και του Ολιβιέ Εντσάμ, όμως φαίνεται ότι άνθρωποι της ομάδας κοιτάνε και άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του συνόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και μάλιστα από πρωταθλήματα που είναι στο τοπ-5.

ΑΕΚ - Αντόνιο Μπαρέκα: Στο... μικροσκόπιο της Ένωσης βρίσκεται ο 26χρονος που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Μάλιστα η επιβεβαίωση έρχεται από την Γαλλία, καθώς τονίζεται ότι το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων είναι ισχυρό, με την ελληνική ΠΑΕ και την Μονακό να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

"Ο Μπαρέκα δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μονακό ως το 2023 και ισχυρό ενδιαφέρον έχει προκύψει από την ΑΕΚ. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη με τον πρώην παίκτη της Τορίνο να αποτελεί προτεραιότητα για τη θέση του αριστερού μπακ", ανέφερε σε tweet του ο Ιγκνάσιο Γκενουαρντί για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αντόνιο Μπαρέκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags