Facebook Pixel Euro 2020: Ξέρει κάτι ο Μαντσίνι; Αυτούς ετοιμάζει να εκτελέσουν πέναλτι για τον αγώνα με την Αυστρία
| 2021-06-26 20:07:00

Ξέρει κάτι ο Μαντσίνι; Αυτούς ετοιμάζει να εκτελέσουν πέναλτι για τον αγώνα με την Αυστρία

Sportdog Team
Ξέρει κάτι ο Μαντσίνι; Αυτούς ετοιμάζει να εκτελέσουν πέναλτι για τον αγώνα με την Αυστρία

Οι Ατζούρι βρίσκονται στο Λονδίνο, όπου το βράδυ του Σαββάτου (26/6) αντιμετωπίζουν στο Γουέμπλεϊ την Αυστρία για την φάση των "16" του Euro 2020, με τον έμπειρο προπονητή να είναι προετοιμασμένος για κάθε... ενδεχόμενο.

Euro 2020: Με τον τίτλο του φαβορί οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν την Αυστρία το Σάββατο (26/6), ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι προετοιμασμένος για... όλα, ακόμα και για τα πέναλτι. Μάλιστα οι Squadra Azzurra έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση 10 φορές, έχοντας προκριθεί μόλις τις τρεις, κάτι που κάνει τον Ιταλό τεχνικό να είναι... ανήσυχος.

Έτσι τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι ο Μαντσίνι έχει καταλήξει στους πέντε που αν χρειαστεί θα είναι οι εκτελεστές, έχοντας στη λίστα τους: Ζορζίνιο, Τσίρο Ιμόμπιλε, Φραντσέσκο Ατσέρμπι, Ντομένικο Μπεράρντι και Λεονάρντο Μπονούτσι.

Μάλιστα οι δύο πρώτοι έχουν το απόλυτο στις εκτελέσεις πέναλτι με την Ιταλία, ενώ οι δύο επόμενοι δεν έχουν δοκιμάσει την... τύχη τους από τα 11 βήματα και ο Μπονούτσι έχει ρεκόρ 1 εύστοχο σε τρεις προσπάθειες. Μένει να δούμε αν θα έχει κάνει τη σωστή επιλογή για το Euro 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags