Facebook Pixel Euro 2020: Μοναδικό αυτό που πέτυχαν οι Άγγλοι - Φαβορί με Γερμανία αν… - Μπορούν να φτάσουν μακριά
| 2021-06-27 10:49:00

Μοναδικό αυτό που πέτυχαν οι Άγγλοι - Φαβορί με Γερμανία αν… - Μπορούν να φτάσουν μακριά

Του Χρήστου Δημόπουλου
Μοναδικό αυτό που πέτυχαν οι Άγγλοι - Φαβορί με Γερμανία αν… - Μπορούν να φτάσουν μακριά

Έχουν ελπίδες στο φετινό Euro τα... λιοντάρια; Τι θα γίνει στο ζευγάρι των "16" με τους Γερμανούς και γιατί έχουν ελπίδες να φτάσουν μέχρι και τελικό.

Euro 2020: Εθνική Αγγλίας. Μια ιστορία… πονεμένη. Χωρίς να εντυπωσιάσουν οι Άγγλοι πέρασαν ως πρώτοι στην επόμενη φάση του Euro, πετυχαίνοντας κάτι μοναδικό. Έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η οποία τερματίζει στην κορυφή του ομίλου της πετυχαίνοντας μόλις 2 γκολ!

Ο επόμενος γύρος τους βρίσκει απέναντι στη Γερμανία. Μια Γερμανία σαφώς χειρότερη από άλλες διοργανώσεις, που όμως πάντα συνιστά έναν αντίπαλο που δεν σου επιτρέπεται να υποτιμήσεις. Αν οι Άγγλοι στο ματς για τους «16» του θεσμού δεν μπουν υπεροπτικά, αλλά πλήρως υποψιασμένοι για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν, τότε είναι το φαβορί.

Μπορεί σε πολλούς τα «λιοντάρια» να μην γεμίζουν το μάτι. Ωστόσο τους τίτλους δεν τους παίρνει πάντα το καλύτερο ρόστερ ή η ομάδα, που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν ίσχυε αυτό, για παράδειγμα, η Ολλανδία θα είχε…. σαρώσει τα Euro. Μπορεί η Αγγλία με κυνικότητα, σοβαρότητα και ίσως αντιτουριστικό ποδόσφαιρο να πάει μακριά; Εμείς, απαντάμε ναι!

Μην ξεχνάμε ότι σε περίπτωση πρόκρισης επί της Γερμανίας, λόγω διασταυρώσεων μεγάλο αντίπαλο θα αντιμετωπίσουν μόνο σε ημιτελικό και τελικό. Στα παιχνίδια δηλαδή που θα δοθούν «σπίτι» τους, στο Γουέμπλεϊ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags