Facebook Pixel ΑΕΚ: Πάει για νέα μεταγραφή η ΑΕΚ - Προχωρημένες επαφές - Αυτόν φέρνει ο Μιλόγεβιτς από Γαλλία
| 2021-06-28 23:54:00

Πάει για νέα μεταγραφή η ΑΕΚ - Προχωρημένες επαφές - Αυτόν φέρνει ο Μιλόγεβιτς από Γαλλία

Sportdog Team
Πάει για νέα μεταγραφή η ΑΕΚ - Προχωρημένες επαφές - Αυτόν φέρνει ο Μιλόγεβιτς από Γαλλία

Μεταγραφικές εξελίξεις στην Ένωση, που φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση αμυντικού από ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος. Υπήρξε παίκτης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο παρελθόν!

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για ενίσχυση στη θέση του αμυντικού χαφ.

Ο 31χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Μονπελιέ και βρίσκεται στα "ραντάρ" της ΑΕΚ, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να τον γνωρίζει καλά, αφού συνυπήρξαν στον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 31χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή και αναμένονται εξελίξεις.

Ο υψηλόσωμος (1,86 μ) αμυντικός μέσος αγωνίζεται στην Μονπελιέ ως βασικός τις τρεις τελευταίες σεζόν. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από τον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο αγωνίστηκε επίσης βασικός και πριν αναλάβει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και κατόπιν. Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Ρεν, έχει αγωνιστεί μετά στην Ντόρτμουντ με 4 συμμετοχές την σεζόν 2009-2010, κατόπιν στην Ναντ, στην Ζακαρπάτια της Ουκρανίας, στην ρωσική Μορντόβια Σαράνσκ κι από εκεί πήγε στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο ήταν παίκτης - κλειδί στις συμμετοχές της ομάδας στην φάση των ομίλων του Champions League την σεζόν 2017-2018, πριν υπογράψει με την Μονπελιέ το καλοκαίρι του 2018.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags