Facebook Pixel Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Σα στον Ολυμπιακό - Σούπερ επιλογή - Για αυτό επιλέχτηκε
| 2021-06-29 17:33:00

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Σα στον Ολυμπιακό - Σούπερ επιλογή - Για αυτό επιλέχτηκε

Sportdog Team
Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Σα στον Ολυμπιακό - Σούπερ επιλογή - Για αυτό επιλέχτηκε

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ των Ερυθρόλευκων βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Αγγλία και τη Γούλβς με τους Πειραιώτες να έχουν ήδη βρει το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει, με την επιλογή να είναι εξαιρετική

Ολυμπιακός - Τόμας Βάτσλικ: Θέμα... χρόνου είναι η μεταγραφή του Ζοσέ Σα στην Γούλβς, μιας και οι Άγγλοι είναι ένα βήμα πριν πουλήσουν τον Ρούι Πατρίσιο στην Ρόμα, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι στην διαδικασία εύρεσης τερματοφύλακα. Τα ονόματα που ακούγονται εδώ και καιρό είναι πολλά αλλά οι Πειραιώτες φαίνεται να καταλήγουν στον Τσέχο γκολκίπερ.

Μάλιστα οι εμφανίσεις του στο Euro 2020, κάνει αρκετούς... μνηστήρες να τον κοιτάζουν, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές να θέλουν να κλείσουν το θέμα άμεσα. Μάλιστα στις συνομιλίες υπάρχει συμφωνία τόσο στα χρόνια συμβολαίου (2+1) όσο και στο χρηματικό. Εμπόδιο στην οριστική συμφωνία είναι οι μάνατζερ του παίκτη, όμως φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να υπάρχει βελτίωση. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στο... κάδρο και τον Αλφόνς Αρεολά, όσο και τον Μάρκο Μπίζοτ της Αλκμάαρ, που θέλει περίπου 2 εκατομμύρια για τον πουλήσει, όμως ο Τόμας Βάτσλικ είναι η βασική επιλογή για την θέση του τερματοφύλακα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags