Facebook Pixel Μεγάλες... ατάκες για Τζίμα και ΠΑΟΚ - "Στο γήπεδο είναι πάνω από Ρονάλντο και Μέσι"
| 2021-07-01 21:03:00

Μεγάλες... ατάκες για Τζίμα και ΠΑΟΚ - "Στο γήπεδο είναι πάνω από Ρονάλντο και Μέσι"

Sportdog Team
Μεγάλες... ατάκες για Τζίμα και ΠΑΟΚ - "Στο γήπεδο είναι πάνω από Ρονάλντο και Μέσι"

Ο νεαρός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης πρόκειται να γίνει κάτοικος... Τούμπας, μιας και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις, ενώ σύμφωνα με έναν άνθρωπο που τον γνωρίζει πολύ καλά η μετακίνησή του είναι μια "μεταγραφή - επένδυση" για τον Δικέφαλο του Βορρά

ΠΑΟΚ - Παναγιώτης Τζίμας: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95.5 μίλησε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, όπου αναφέρθηκε τόσο στην απόκτηση του νεαρού επιθετικού από τον Δικέφαλο του Βορρά, όσο και για το ενδιαφέρον του Άρη για παίκτες της ομάδας.

Για το ενδιαφέρον του Αρη για παίκτες του Αστέρα: "Ακούω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους Φερνάντεθ-Σουάρεθ, αλλά δεν είναι παίκτες μας, έχουν μείνει ελεύθεροι και δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται με τον Αρη"

Για τον Παναγιώτη Τζίμα: "Το τι κατάφερε ο Τζίμας είναι των ανθρώπων που τον ανακάλυψαν και του ταλέντου του. Εγώ το μόνο που έκανα είναι να του δώσω να καταλάβει πως πρέπει να κατεβάσει το κεφάλι, να δουλέψει πολύ και πως μέσα στο γήπεδο είσαι πάνω από τον Ρονάλντο και τον Μέσι. Έξω από τις γραμμές του γηπέδου του είπα, όπως και σε άλλα παιδιά, να είναι ταπεινοί, να αισθάνονται ένα τίποτα και να δουλεύουν πολύ. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλό παιδί και με το ταλέντο του μπορεί να καταφέρει πολλά. Με λίγη τύχη μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και το παραπάνω βήμα. Είναι ένα παιδί που ξεχώρισε από την ακαδημία μας. Δεν είναι εύκολο να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, μπορούμε να την χαρακτηρίσει μια μεταγραφή-επένδυση", είπε για την προοπτική που έχει ο Παναγιώτης Τζίμας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags